M?t Otto p? boligmessen

Fredag 4. april kl. 12 ?pner boligmessen d?rene i Steinkjerhallen. Frem til s?ndag ettermiddag blir hallen arena for alle som bygger og bor i Steinkjer og omegn. ? Kom for inspirasjon, tips, ekspertr?d, nyheter og supre messetilbud p? alt fra hus, hytte, interi?r og hagem?bler, sier prosjektleder Ronny Bj?rnsen i Compass Fairs AS.

Pusse opp eller bygge nytt?
– Boligmessen er en super arena for ? snakke med eksperter som gir deg tips og r?d om bolig- eller hytteprosjektene dine. Man f?r s? mye mer ut av ? innhente informasjon ansikt til ansikt med fagpersoner enn det man gj?r av timevis med s?k p? nettet, og det har mange nye messegjengere oppdaget denne messesesongen, sier Bj?rnsen. ? Messe betyr ogs? unike messepriser, minner Bj?rnsen om, og forteller at utstillerne i Steinkjer kan friste med alt fra superpriser p? sesongens hagem?bler til skikkelige avslag om du bestiller dr?mmehuset eller hytta di p? messen. Du vil ogs? finne utstillere som tilbyr varmepumper, trapp, byggmestertjenester, innglassing/vinterhage, kj?kken p? spesialm?l, alt innen trefresing, bad/VVS/r?rlegger, ovner, solcelle, garasjeporter, utend?rs massasjebad, kj?kkenutstyr med mer. – Og er du ung og skal finne et sted ? bo i lokalsamfunnet, stiller Steinkjer kommunes Ungbo-seksjon p? stand og tilbyr ?hjelp til selvhjelp?, s? her kan det v?re mye ? hente for alle som bygger og bor, uansett utgangspunkt og behov.
K?rer Steinkjers styggeste bad
Frem til l?rdag kl. 18 kan du v?re med p? ? stemme frem vinneren av Steinkjers styggeste bad. Det gj?r du p? standen til R?rTek og Byggmester J?rgen Binde som arrangerer konkurransen. Er du vinnerkandidat, kan du melde deg p? www.steinkjersstyggestebad.no frem til 2. april. Vinneren av ?hedersbetegnelsen? f?r nytt bad verdt 100.000 kroner, og to av de messebes?kende som stemmer frem vinneren kan vinne henholdsvis r?rlegger og snekker for én dag.
M?t Otto
L?rdag og s?ndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, for ? holde foredrag og gi tips og r?d. Han leder ogs? konkurransen Handy Girl p? l?rdag kl. 14, og k?rer vinneren av Steinkjers styggeste bad p? s?ndag kl. 16. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt p? messen ? med god samvittighet. – Og vi har selvf?lgelig café, s? kom og ta helgekosen p? boligmessen, frister Bj?rnsen.
Norges st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus har lagt hele to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag kl. 12 til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
Les messeavisen her: http://ipaper.ipapercms.dk/CompassFairsAB/Aviser2014/Steinkjer2014/
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder: Ronny Bj?rnsen
Mob: 482 24 813
E-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Authors

Related posts

Top