Hobby

K?rer Steinkjers styggeste bad p? boligmessen

28-03-2014 10:13 Pernod Ricard Norway AS Til den 10. utgaven av den beryktede bartrenderkonkurransen Havana Club Grand Prix er det Chris Gr?dtvedt (midten) som skal representere Norge. Den lokale utgaven av konkurransen fant sted i lokalene til Liquid Engineers i Oslo 23. mars. 2014. P? andre plass finner vi debutanten B?rge Bruteig (venstre) fra Café Fontez/Oslo og p? tredje Simon Theodor Selvig fra No Stress/Bergen.

CHRIS GR?TVEDT I ST?D KURS MOT HAVANA FOR ? JAKTE DEN NYE MOJITOEN
Til den 10. utgaven av den beryktede bartrenderkonkurransen Havana Club Grand Prix er det Chris Gr?dtvedt som skal representere Norge. Her vil han m?te 47 andre bartendere fra hele verden. Chris vil bli fl?yet til Havana p? Cuba i juni for en eventyrlig femdagers opplevelse som akkumuleres i en stor finale. I ?r skal deltakerne konkurrere om ? skape den neste nye Cubanske cocktailen under tittelen ?The quest for the next cuban classic?. Den lokale utgaven av konkurransen fant sted i lokalene til Liquid Engineers i Oslo 23. mars. 2014, som for anledningen var innredet i ekte Havana Club og Cubansk stil.
Chris Gr?tvedt som til daglig er barmanager ved eminente Theatercafeen i Oslo var kveldens dyktigste, i konkurranse med 14 bartendere fra n?r og fjern. “Det var en fantastisk og spennende norsk finale med mange dyktige deltakere. Jeg er be?ret av ? vinne mot alle disse inspirerende bartenderne og ser frem til ? oppfylle dr?mmen om ? reise til Cuba for ? representere norsk bartendermilj? mot resten av verdenseliten i Havana Club Grand Prix. Let the Loco Vikings bring this home to Norway!” sier en str?lende forn?yd Chris Gr?tvedt. P? andre plass finner vi debutanten B?rge Bruteig fra Café Fontez/Oslo og p? tredje Simon Theodor Selvig fra No Stress/Bergen.
Deltakerne ble n?ye bed?mt av et dommerpanel som ga poeng etter alt fra smak til den cubanske tiln?rmingen p? cocktailene. Dommerpanelet bestod av Terje Ommundsen (NO), eier og kj?kkensjef ved Plah Bar & Resturant. Patrick Eriksson (SE), eier av Liquid Engineers og tidligere vinner av World Championship 2001 Beefeater og Joel Katzensteiner (SE) Partner i Purfict, med erfaring fra blant annet Lydmar (SE), Little Branch (US) og Milk&Honey (US).
Nick Blacknell, Internasjonal Markedsdirekt?r i Club International, kommenterer: ?Som et essensielt Cubansk rom-merke, er vi i Havana Club veldig stolte av landets utstrakte cocktailtradisjoner. Cubanske cocktails som Mojito, Daiquiri, Pi?a Colada og El Presidente har alle best?tt tidens test og regnes fortsatt blant de klassiske cocktails over hele verden.?
?Historisk sett har Cubas beste cocktails blitt utviklet i samarbeid mellom lokale bartendere og utenlandske talenter. Det er derfor vi i denne utgaven av Havana Club Grand Prix ?nsker ? gjenskape dette samarbeidet ved ? f? med oss verdens beste bartendertalenter til Cuba for ? jobbe med lokale cantineros og Cubanske ingredienser med h?p om ? skape noe helt spesielt. Vi er spente p? ? se de nye cocktailene som lages, og vi h?per at vi vil finne den nye klassiske Cubanske cocktailen som omfavner de rike tradisjonene fra Havana og fanger verdens oppmerksomhet slik som s? mange andre Cubanske klassikere har gjort gjennom ?rene.?
Chris vinnercocktail – Poco Loco
Metode
R?res
Ingredienser
Havana Club Selecctión de Maestros – 50 ml
Sweet Vermouth – 20 ml
Oloroso Sherry – 15 ml
Galliano Ristretto – 5 ml
?vrig informasjon:
Havana Club International S.A.:
Havana Club International S.A. ble etablert i november 1993 av det cubanske selskapet Cuba Ron S.A og det franske selskapet Pernod Ricard Group, med form?let ? utvikle merkevaren Havana Club internasjonalt ved hjelp av Pernod Ricards sterke internasjonale distribusjonsnettverk.
Siden 2003 ble Havana Club International S.A. ogs? ansvarlig for lokal distribusjonen av Havana Club p? Cuba, sammen med andre internasjonale merker i Pernod Ricard portef?ljen.
I 2007 ?pnet Havana Club International S.A. sitt nye destilleri i San José for ? m?te den ?kte ettersp?rselen etter lagret rom.
I 2009 ble Havana Club rangert som nr. 23i ?The Impact Top 100 Brands?
Havana Club er det nest st?rste internasjonale rommerket i verden utenfor USA, med et salg p? 3,5 millioner 9-liters kasser. Havana Club eksporteres til 125 land, bortsett fra USA hvor cubanske produkter er utestengt p? grunn av importbarrieren.
Internett: http://www.havana-club.com/, http://www.havana-cultura.com/ http://www.havana-mojito.com/ og http://www.havana-cocteles.com/
For mer informasjon:
Richard Düring
Brand Manager
Telefon: 920 15 962
E-mail: [email protected]

Pernod Ricard Norway er en av Norges ledende vin- og brennevinsimport?rer og er datterselskap av franske Pernod Ricard, en av verdens st?rste akt?rer p? vin og brennevin. Pernod Ricard har en sterk portef?je av kjente internasjonale premium merkevarer og opererer i over 70 land i verden.
Pernod Ricard Norway har kjente merkenavn som blant annet ABSOLUT, Havana Club, Jameson, Jacob?s Creek, Ballantine?s, Chivas Regal, Beefeater og Martell i sin portef?lje.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy