Hobby

Samyang ?ser p? med nye objektiv

VITA lanserer IROHA sitt fotpleiesett for silkemyke f?tter.
Settet inneholder eksfolierende fotsokker, mykgj?rende fotsokker til etterbehandling samt et mini-pedikyrsett.
Settet inneholder komplett pleie for ? oppn? silkemyke og velstelte f?tter. De eksfolierende sokkene kan du enkelt bruke en dag du vil sette av litt tid til deg selv. Ta p? deg sokkene som passer opp til ca str 42, og bruk den medf?lgende tapen for ? feste de og la de sitte p? i 90-120 minutter. Vask s? f?ttene i lunkent vann. Etter 7-10 dager vil f?ttene dine p? en naturlig m?te begynne ? flasse av t?rr hud. N?r avflassingen er ferdig vil f?ttene kjennes mykere. Som etterbehandling benyttes da de reparerende fotsokkene i ca 15 minutter for ? gi f?ttene en fuktighetsboost. Avslutt behandlingen med pedikyrsettet for velstelte f?tter.
Settet vil kun v?re til salgs i VITA og ha en utpris p? kr 149,-

Om VITA Brands
VITA Brands er en avdeling i VITA. VITA Brands sitter p? en spennende produktportef?lje av merkevareagenturer, samt produksjon av egne merkevarer.M?let er ? tilby VITA differensiering gjennom et unikt merkevaresortiment.Merkene VITA Brands har eksklusiv distribusjon p? i Norge er: Lee Stafford, KORRES, Sensilis, Comodynes, Trind, Fing?rs, Sensationail og BETER. I tillegg produserer vi egne merkevarer under merkene HARMONI og VITA.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy