Hobby

Prisbel?nt barnestol fra Brother Max

Knapt noen annen objektivprodusent har sluppet s? mange nye modeller de siste ?rene som Samyang, og n? kommer flere. F?rst introduserer man en 12mm vidvinkel for Canon M, Fujifilm X, Samsung NX, Sony E og MFT, nesten samtidig kommer man med en lyssterk 8mm Fish-eye V-DSLR (spesielt tilpasset for filming) for Canon M, Fujifilm X, Samsung NX og Sony E.

Samyang 12mm F/2,0 NCS CS
Dette smidige objektivet er konstruert for ? klare de aller beste speill?se modellene med en oppl?sning over 24 megapixler. Objektivet er rett-tegnende og kvalitet og egenskaper oppn?s bl.a. med en avansert konstruksjon som har 12 linseelementer i 10 grupper hvorav en asf?risk linse, en hybrid-asf?risk og tre linser med ED-glass. Objektivet egner seg spesielt bra for landskap, interi?r, arkitektur og astro-fotografering.
Spesifikasjoner:
Blenderomr?de: F/2,0 ? F/22
N?rgrense: 0,2 meter
Filterdiameter: 67 mm
Antall blenderlameller: 6
Lengde: 59 mm (Canon M)
Vekt: 245 g (Canon M)
Finnes for: Canon M, Fujifilm X, Samsung NX, Sony E og MFT
Pris og levering
Objektivet blir tilgjengelig p? markedet i mai og beregnet utsalgspris vil bli ca. kr 3.490,- inkl. mva.

Samyang 8mm T3,1 V-DSLR UMC Fish-eye II
Ogs? dette nye objektivet er for speill?se Canon M, Fujifilm X, Samsung NX og Sony E, men er framfor alt designet for de som liker ? filme med kameraet sitt. Objektivet har tannhjul for ?Follow Focus-system? og en trinnl?s blenderinnstilling, noe som gir mulighet til ? endre dybdeskarpheten under filming med en myk og fin overgang. Konstruksjonen best?r av 11 linseelement i 8 grupper og gir en diagonal bildevinkel p? 180 grader. Det i kombinasjon med n?rgrensen p? bare 0,3 meter gir muligheter til spennende filmvinkler. Objektivet er konstruert for ? m?te kravene fra kameraer med meget h?y oppl?sning (over 24 MP).
Spesifikasjoner:
Blenderomr?de: T3,1 ? T22
N?rgrense: 0,3 meter
Filterdiameter: finnes ikke
Antall blenderlameller: 6
Lengde: 64,4 mm (Canon M)
Vekt: 265 g (Canon M)
Finnes for: Canon M, Fujifilm X, Samsung NX, Sony E
Pris og levering
Objektivet blir tilgjengelig p? markedet i mai og beregnet utsalgspris vil bli ca. kr 3.290,- inkl. mva.

For ytterligere informasjon: [email protected]
Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy