Hobby

SkiStar AB: SkiStar tar steget mot nye forretningsomr?der og satser stor p? e-handel innen fjellsport

SkiStar AB: SkiStar tar steget mot nye forretningsomr?der og satser stor p? e-handel innen fjellsport
26-03-2014 14:39 Ving Norge AS For andre ?ret p? rad er Ving k?ret som den beste akt?ren p? kundeservice innen kategorien reise. Det er TNS Gallup som for 3. ?ret p? rad gjennomf?rer Norges st?rste kundesenterm?ling i samarbeid med Dolphin. Ving har over en kvart million henvendelser fra gjester i l?pet av ett ?r via Chat, mail og telefon. I tillegg kommer alle interaksjonene via sosiale medier.

For andre ?ret p? rad er Ving k?ret som den beste akt?ren p? kundeservice innen kategorien reise. Det er TNS Gallup som for 3. ?ret p? rad gjennomf?rer Norges st?rste kundesenterm?ling i samarbeid med Dolphin. Unders?kelsen baserer seg p? TNS Gallup sitt panel og rundt 20.000 personer som har v?rt i kontakt med et kundesenter. I tillegg til reise, k?res det ogs? vinnere i kategoriene bredb?nd, bank, forsikring, energi, telecom og tv-distribut?r.

Best i bransjen
Ving fortsetter ? v?re suveren i forhold til sine konkurrenter. De scorer best i bransjen p? alle omr?der som TNS m?ler. De f?r ogs? litt drahjelp av kunder som er sv?rt forn?yd med VING som selskap. TNS Gallup

Dette er vi veldig stolte av. Kundene v?re er viktige for oss, s? det er selvf?lgelig av stor betydning at de mener at vi b?de setter pris p? dem, og hjelper dem med det de m?tte trenge av informasjon eller veiledning sier Tonje Fossum, Markeds og kommunikasjonsdirekt?r i Ving

Kvart million henvendelser
Ving har over en kvart million henvendelser fra gjester i l?pet av ett ?r via Chat, mail og telefon. I tillegg kommer alle interaksjonene via sosiale medier. Tendensen er at Chat blir mer og mer popul?rt, men ogs? sosiale medier er en viktig kanal n?r vi skal n? ut til v?rt publikum. Gjennom v?r facebookside har vi muligheten til ? engasjere og v?re i dialog med over 171.000 f?lgere. Mange nordmenn bruker i dag sosiale medier n?r de ?nsker ? kontakte en bedrift, og vi ser stor nytte av ? bruke sosiale medier som plattform, b?de for ? n? ut til v?rt publikum og for ? hjelpe.

A to już wiesz?  Dermalogica reformulerer bestselger

V?re kunder kan m?te oss p? flere kontaktflater, e-post, telefon, Chat og Facebook. Det de fleste kanskje ikke vet, er at det er de samme menneskene i Ving som svarer p? alle de ulike kanalene. De jobber daglig med ? yte best mulig service i v?rt kundem?te. Det er hyggelig at dette arbeidet blir bel?nnet med en pris avslutter Fossum.

Ving har i ?r sendt nordmenn p? charterreiser i 55 ?r, s? det er en selvf?lge at v?r gode erfaring kommer godt med n?r vi skal hjelpe v?re kunder til ? finne sin dr?mmereise.

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy