Hobby

Fifty Shades of Grey Wedding

Hva skjer n?r rusavhengige uten filmerfaring skal st? b?de foran og bak kamera? Resultatet ser vi i morgen.
? Har dere lyst til ? lage spillefilm, spurte regiss?r Hallvard Br?in de rusavhengige p? Jobben, som er Frelsesarmeens jobbtilbud for rusavhengige. ?tte deltakere sa ja, og resultatet er krimkomedien ?tte lasaroner. I filmen er det de rusavhengige som st?r for skuespillet, i tillegg til filming og lydtaking ? med god hjelp fra profesjonelle lyd- og kamerafolk.
Velkommen til visning
?tte lasaroner hadde sin urpremiere like f?r jul. N? inviteres alle deltakere, publikum for ?vrig og presse til ? se den 40 minutter lange filmen. Stedet for visning er Fyrlyset, som er Frelsesarmeens kontaktsenter for rusavhengige i Oslo. Noen av skuespillerne vil v?re til stede, det samme vil regiss?r Hallvard Br?in (som for ?ttende gang har laget film i samarbeid med Frelsesarmeen) og involverte fra Frelsesarmeen.
Tette b?nd
Filmens rulletekst vitner om den harde virkeligheten p? gateplan. To av skuespillerne d?de like etter opptaksperioden. Filmen er derfor tilegnet Synn?ve S?berg og Johan Fj?lstad som gikk bort i 2011. Regiss?ren glemmer ikke Johans kommentar da kameraene ble sl?tt av: ?Denne dagen har jeg grudd meg for i hele prosjektet?. Innspillingen betydde mye for hele teamet, og det ble tette b?nd mellom proffe og amat?rer.
Mer informasjon og trailer til filmen finner dere her: info og trailer ligger ute p? http://www.cylinder.no.

Om Frelsesarmeen
Frelsesarmeen er et mangfoldig og s?rpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved ? tilby suppe, s?pe og frelse. Det vil si at vi for eksempel vil mette sultne mager, jobbe for den enkeltes verdighet og fortelle om Guds kj?rlighet.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Kokkenes Mesterlaug   #Otto Robsahm   #Prosjektleder Ronny Bj   #VVS