Hobby

Enorm interesse fra Europa

Det finnes flere fordeler ved ? la sm? barn tilbringe tid p? magen n?r de er v?kne og under oppsikt. ? ligge p? magen stimulerer motorikken og styrken i overkroppen. Barnets bakhode slipper ogs? stadig belastning, da ensidig belastning kan p?virke skallens form.

Det er anbefalt ? la barnet leke mye liggende p? magen som en bra forutsetning for sin motoriske utvikling.
Skip Hop lanserer n? to lekematter som er spesielt tilpasset for barn som ligger p? magen.
Skip Hop er en trendy og innovativ designbedrift fra New York som produserer fine og praktiske stellevesker, babyleker, ryggsekker for barn og mye annet.
Ellen Diamant er en prisbel?nt designer, og begynte tidlig p? 2000-tallet ? skape Skip Hops f?rste produkt – den n? klassiske stellevesken Duo. Skip Hop har deretter blitt velkjent for sine flotte og praktiske stellevesker, og lager n? ogs? sv?rt fine leker og vesker til de minste.

Treetop Friends Lekematte Ugle
Med litt hjelp fra den vennlige uglen kan sm? barn trene p? ? ligge p? magen. En pute oppmuntrer utvikling av muskler og motorikk. Morsomme detaljer og materialer holder barnet engasjert under lekestunden. Lekematten Ugle er kompakt nok til ? ta med seg over alt!
? Fra nyf?dt
? Ni utviklingsaktiviteter
? Uglerangle til ? feste p? matten eller puten
? Barnesikkert eplespeil til ? feste p? matten eller puten
? Oppfyller ASTM, CPSIA, EN71
? Fri fra BPA, PVC og ftalater
? Passer med Treetop Friends-kolleksjonen
? Kan vaskes i maskin
? St?rrelse: 74 x 77 cm
? Rek. ca-pris 549,00 NOK
ABC Lekematte
ABC Lekematte – en myk og utviklende lekematte s? stor at det ogs? finnes plass til en kompis. Barnet kan ha sitt f?rste leketreff p? denne pedagogiske og quiltede lekematten. Stoffet er i 100 % i bomull og har fine tekstildetaljer i ulike materialer og teksturer. Det vatterte fyllet gj?r det komfortabelt ? ligge lenge p? magen eller bare ? leke. Et avtagbart speil samt taktile og foldede detaljer gir sensorisk stimuli. Lekematten har innsydde h?ndtak som gj?r den lett ? flytte.

? Fra nyf?dt
? 100 % bomull med myk vattering
? Mange av dyrene har p?sydde tekstildetaljer
? Innsydde h?ndtak
? Passer med ABC-kolleksjonen
? St?rrelse: 150 x 100 cm
? Rek. ca-pris 699,00 NOK

For mer informasjon eller h?yoppl?ste bilder, kontakt oss p? tlf. +47 216 28 920 eller [email protected] Mer info og h?yoppl?ste bilder til nedlasting finnes p? www.amvina.se/skiphop
Amvina er et svensk import- og grossistfirma som distribuerer baby-, barne-, svangerskaps- og foreldreprodukter til detaljhandelen i Norden.
V?r filosofi er ? gj?re praktiske, sikre og designete produkter tilgjengelige for det nordiske markedet. Blant v?re varemerker finnes bl.a. BLISS Sthlm, Brother Max, Diono, Hippychick, Pabobo og Skip Hop.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Cappelen Damm Det   #Garden Living   #Kenneth Ingebretsen Spiselig   #Norsk Hagetidend