Hobby

Nordsjö lanserer nytt varesortiment for proff

20-03-2014 15:07 Compass Fairs AS I morgen fredag 21. mars kl. 12 ?pner boligmessen i H?logalandshallen, og prosjektleder Ronny Bj?rnsen og utstillerne st?r klare for ? ta imot publikum. P? l?rdag og s?ndag kommer selveste Otto Robsahm, bedre kjent som den popul?re Sinnasnekker?n, for ? holde foredrag og lage show. Og publikum kan bli med p? konkurranse om to hus og dobbelgarasje!

I morgen fredag 21. mars kl. 12 ?pner boligmessen i H?logalandshallen, og prosjektleder Ronny Bj?rnsen og utstillerne st?r klare for ? ta imot publikum. P? l?rdag og s?ndag kommer selveste Otto Robsahm, bedre kjent som den popul?re Sinnasnekker?n, for ? holde foredrag og lage show! Og publikum kan bli med p? konkurranse om to hus og dobbelgarasje!
Mange tilbud
– Vi har et bredt spekter av utstillere, sier prosjektleder Ronny Bj?rnsen, og h?per alle vil st?tte det lokale n?ringslivet. – P? messen finner de bes?kende alt fra friske blomster, grillhytter, biler, takfornyer, helseprodukter, VVS/r?rlegger, dusj og bad, gjerder, sprosser, terrassegulv, solskjerming, varmepumper, vinduer, innglassing, hus- og hytteleverand?rer, blikkenslager, interi?r, maling, tapet og fliser til eiendomsmegler, bank og forsikring, samt fristende spabad til utend?rs bruk. ? Et bes?k p? messen gir inspirasjon og gode tilbud for de som vil komme videre i boligprosjektene sine.
M?t Otto
L?rdag og s?ndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, for ? holde foredrag og gi tips og r?d. Han leder ogs? konkurransen Handy Girl p? l?rdag kl. 14. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt p? messen ? med god samvittighet. – Og vi har selvf?lgelig café med deilig mat fra Kokkenes Mesterlaug ? ta helgekosen p? boligmessen, frister Bj?rnsen.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus har lagt hele to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag kl. 12 til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder: Ronny Bj?rnsen
Mob: 482 24 813
E-post: [email protected]

A to już wiesz?  Satte fyr p? basehopper for ? teste undert?y

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy