Hobby

Taekwondostevne Flateby

Forrige uke ble den prestisjetunge Michelin-guiden 2014 presentert. Flere av restaurantene p? Vings hotell rundt i Europa ble tildelt én eller flere stjerner, blant dem hotell Le Bristol i Paris, Abama Golf & Spa Resort p? Tenerife og The Cliff Bay Restaurant p? Madeira.
? Det er veldig g?y at s? mange av v?re hotell har f?tt stjerner i ?rets guide. F? restauranter har lykkes i ? f? tre stjerner, s? det at restauranten Epicure p? v?rt hotell Le Bristol i Paris har oppn?dd dette er ekstra gledelig, sier Tonje Fossum, Markeds- og kommunikasjonsdirekt?r i Ving.
Flere hotellrestauranter i Vings charterprogram fikk stjerner i ?rets guide. De to restaurantene p? luksushotellet Abama Golf & Spa Resort p? Tenerife fikk begge en stjerne i guiden ? Restaurant Kabuki og Restaurant M.B. The Cliff Bay Resort med restauranten Il Gallo d?Oro er den eneste restauranten p? Madeira som har lykkes med ? f? en stjerne i den attr?verdige guiden. The Cliff Bay Resort har v?rt i Vings program i mange ?r og er veldig godt likt blant gjestene. Hotellet har et av de h?yeste kvalitetstallene av alle hotellene til Ving verden over med 4,8 av 5 mulige.
? Mat er en stor del av opplevelsen n?r man reiser, og ? spise god mat er en luksus mange unner seg i ferien. En god middag p? en bra restaurant er ofte et herlig minne ? tenke tilbake p?, avslutter Fossum.
Resten av stjernene er fordelt p? Vings hotell i storbyer i Europa og klassiske badebyer ved Middelhavet.
Hotellrestauranter p? Vings reisem?l med stjerner i Michelin-guiden:
– Restaurant M.B p? Abama Golf & Spa Resort(VVVVV+),Tenerife (1 stjerne)
– Restaurant Kabuki p? Abama Golf & Spa Resort (VVVVV+), Tenerife (1 stjerne)
– Restaurant Il Gallo d Oro p? The Cliff Bay Resort (VVVVV), Madeira (1 stjerne)
– Restaurant Epicure p? Le Bristol (VVVVV), Paris (3 stjerner)
– Restaurant Patrick Guilbaud p? The Merrion Hotel(VVVVV), Dublin (2 stjerner)
– Restaurant Le Diane p? Fouquet?s Barri?re (VVVVV), Paris (1 stjerne)
– Restaurant Locanda Locatelli p? Hyatt Regency The Churchill (VVVVV), London (1 stjerne)
– Restaurant Monastrell p? Hospes Amérigo (VVVVV), Alicante (1 stjerne)
– Restaurant Seven Park Place p? St. Jame?s Hotel & Club (VVVVV), London (1 stjerne)
– Restaurant L? Accanto p? Grand Hotel Angiolieri (VVVVV), Sorrento (1 stjerne)
– Restaurant Galvin at Windows p? Hilton Park Lane(VVVVV), London (1 stjerne)
– Restaurant La Palme d? Or p? Martinez (VVVVV), Cannes (2 stjerner)
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy