Hobby

Michelin-stjerner til 12 av Vings hotellrestauranter

Landslagstrener Dr. Dave Cook i Norges Kampsportforbund har tatt ut laget som skal delta i europamesterskapet for seniorer som arrangeres i Baku i Azerbaijan 1.-4. mai.
Alt ligger til rette for at det kommer til ? bli et spennende EM med mye action. Det kommer til ? bli det historisk t?ffeste europamesterskapet noensinne fordi World Taekwondo Federation (WTF) har endret
kvalifiseringsreglene til OL slik at vinneren av ?rets EM f?r hele 40 ranking poeng. De ut?vere som er ranket blant de 35 beste i verden vil bli invitert til Grand Prix-stevner hvor de kan f? ytterligere viktige ranking poeng p? veien mot OL, slik at EM vil v?re et av ?rets viktigste stevner i OL kvalifiseringen.

De som til slutt er ranket blant det ?tte beste i verden i hver av OL-klassene i 2016 vil v?re direkte kvalifisert til OL i Rio. I tillegg blir det arrangert en OL-kvalifisering i hver verdensdel i 2016 hvor de
som kommer til finalen f?r en OL-plass.
Landslaget i Taekwondo reiser neste uke p? treningssamling til S?r-Korea for ? forberede seg til EM og n?r de kommer hjem skal de ha en treningssamling i Oslo i p?sken f?r de reiser til Baku.
Taekwondo (Olympisk taekwondo)
Taekwondo er med over 70 millioner ut?vere i 205 land en av verdens st?rste om mest utbredde kampidretter. WTF (World Taekwondo Federation) har flere medlemsland enn IOC og FN.
Norge har etablert et team p? 7 ut?vere som bor og trener sammen hver dag og vi har ansatt Dr. Dave Cook fra England som trener ut?verne hver dag. Vi har et tett samarbeid med Olympiatoppen og m?lsettingen er at vi skal kvalifisere ut?vere til Ri0 2016 og vinne medaljer. Norge kommer til ? stille med et sterkt lag i EM og de fleste nasjoner vil sende live fra mesterskapet.

Kvinner:
-49 kg Siv Anja Mienna, Taekwondo Team Heimdal
-53 kg Janike Lai, Nesodden Taekwondo Klubb
-57 kg Frida Thors?, Mudo Team Tveita
Herrer:
-68 kg Bendik ?yan, T?yen Taekwondo Klubb
-74 kg John Asp, Grorud Taekwondo Klubb
-80 kg Tor L?vset Waage, Taekwondo Team Heimdal
-87 kg Mohammed Elhatri, T?yen Taekwondo Klubb

Elitelaget elitelaget satser p? Rio 2016 Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Aketur6 En   #Day4 Bursdagen   #Jul21 Nytt   #Julekonsert15 Julefilm