Hobby

Kärcher ?pner ny konseptbutikk med bilvaskeanlegg i Bergen

19-03-2014 09:17 Vansta Trädg?rd FOXGLOVES är trädg?rdshandsken med riktig fingertoppskänsla! Handsken som följer din hand, som du kan använda hela dagen. Som inte är klumpig och bylsig. Som du kan tvätta i maskin och som alltid är lika mjuk. Som skyddar dig fr?n jord och vatten och är s? snygg att du kan ha den p? fest!

FOXGLOVES har redan gjort dundersuccé i USA och Europa och nu kommer den ocks? till oss i Norr. Ett flertal modeller och sitt slimma utförande gör den här handsken överlägsen för dig som vill ha fingertoppskänslan kvar när du arbetar i trädg?rden, sitter p? hästryggen, promenerar i naturen, kör din bil eller helt enkelt bara vill vara snygg. Flera modeller och massor med härliga färger och med specifikationer som är sv?ra att överträffa:
Vattenavvisande supermodernt sportmaterial med enormt l?ng h?llbarhet
Supplex? nylon som känns som bomull men är lika tufft som elastiskt.
Lycra? elastane gör handsken elastisk i alla riktningar och ger en kroppsnära passform
Stickat material som andas och h?ller jorden borta och händer och naglar rena
L?nga skaft som skyddar händer, vrister och underarmar
ger maximalt solskydd upp till 50+ UPF
Tvättas i maskin och torkas p? l?g värme

V?ra modeller:
FOXGLOVE ORIGINAL bekväm, hudnära och extremt t?lig! Njut av känslan av bara händer och skydda samtidit dina händer fr?n smuts och uttorkning när du planterar, krukar och rensar. En klassisk damhandske för trädg?rdslandet eller promenaden i m?nga härliga färger
FOXGLOVE ELLE med l?nga ärmar för hela underarmen. Perfekt passform fr?n fingertopp till armb?ge som skyddar handen och underarmen fr?n rivs?r, ogräs som bränns och sticks och brännande sol. Med den här handsken tar du dig in törnrossn?r, samlar rishögar, rensar bort brännässlor utan en enda skr?ma.
FOXGLOVE GRIP en formpassad handske med silicongrepp i hndflatan gör dig säker p? handen utan att tappa taget och halka. Perfekt när du hanterar verktyg i din trädg?rd eller i ditt hem. En handske ocks? för dig som sitter p? hästryggen, tittar p? f?glar eller seglar!
FOXGLOVE WORK liknar ingen annan handske du provat! En superflexibel handske, designad för att passa och vara bekväm och mycket slitstark. Handflatan är klädd med syntetsik mocka och förstärkta fingertoppar. Handloven glider fint in i strechande nylon och ger en enorm passform och utmärkt skydd.
FOXGLOVE KRAGHANDSKE ger det perfekta skyddet! Bekväm fingerfärdighet och superb användbarhet definierar den här kraghandsken. Har du en riktigt risig och taggig trädg?rd att tampas med kommer du verkligen att uppskatta FOXGLOVE-KRAGEVansta Trädg?rd har agenturen p? Foxgloves i hela Skandinavien och handsken säljs tillsvidare p? Vansta Trädg?rds webbshop www.vanstashop.se och p? www.foxgloves.se men kommer att finnas tillgänglig för ?terförsäljare fro m mars 2014.

A to już wiesz?  Resultater fra karate NM 2014

Exklusiv engelsk hage till Skandinavien

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy