Hobby

Samsung bel?nner den norske innsatsen i Paralympics

Flere hundre norske fris?rsalonger har de siste to ?rene tilbudt kundene sine kosttilskuddet mM Kollagen. Produktet er basert p? marin bioteknologi som b?de tilf?rer kroppen kollagen direkte, i tillegg til ? ?ke kroppens antall av kollagenproduserende celler. Vi hos Fris?rpartneren AS har ansvaret for salg og distribusjon av mM Kollagen i Norge. Vi har f?tt utallige eksempler p? b?de kvinner og menn som har f?tt b?de mer og tykkere h?r. I tillegg ser vi meget gode virkninger p? hudproblemer.
– Det er klart at skepsisen til et nytt produkt alltid er tilstede, og det gjelder spesielt for produkter som lover ?kt h?rvekst og lignende. Vi fikk presentert lovende dokumentasjon fra produsenten Primex Biochemicals, men slike lovnader har vi f?tt f?r, s? vi var usikre selv i starten, forteller daglig leder hos Fris?rpartneren Otto Andersen
Etter kun kort tid viste det seg stadig oftere at produktet holdt det det lovet. Kunder som fikk pr?ve produktet s? gode og raske resultater og kom derfor tilbake og ?nsket mer.

– De norske fris?rene ble bare mer og mer begeistret. De s? jo selv at det virker. Og med tanke p? at kundenes h?r vokser raskere s? f?rer dette igjen til at de m? klippe seg oftere, s? det er et vinn og vinn-igjen produkt for fris?rbransjen, sier Andersen

Generell info: En pose mM Kollagen r?res lettest ut i en kopp varm drikke, som kaffe eller te. mM Kollagen er lukt og smakfri. Anbefalt daglig inntak er 1 – 2 poser (2,5 – 5g) pr dag.

Om Fris?rpartneren
Fris?rpartneren er Norges hovedimport?r for IdHAIR, mM Kollagen, ego, evo,og Lanza. B?de hovedkontor og lager ligger i Bergen og vi har flere selgere over hele landet.

Similar Posts