Hobby

Kari Traa og Blush.no inng?r samarbeid

Shop N? magasinet satser i samarbeid med VG TV og minMote p? en #oppgradert versjon for alle seere og lesere denne v?ren. At kl?r og selvtillit henger godt sammen fikk nemlig fire heldige deltakere erfare da de var med i #Oppgradert p? VGTV. I regi av minMote fikk alle fire en hel dag med full makeover p? et Shop N?-senter!

S?ndag 16. mars var det premiere p? minMote sin nye serie #Oppgradert, hvor fire heldige deltakere f?r inspirasjon og hjelp til sitt nye jeg. F?rstemann ut er Beatrice Svendsen, som etter en t?ff periode med sykdom trengte en ny start. P? kj?pesenteret Kolbotn torg startet oppgraderingen med en helt ny garderobe, og v?rens nyheter var plukket ut for anledningen.

Ville tilbake til sitt gamle jeg
M?let for oppgraderingen var ikke ? gj?re deltakerne til stive motel?ver, men ? fremheve det utgangspunktet de allerede hadde. Ettersom Beatrice alltid har likt ? pynte seg, var minMotes oppgradering det som til slutt skulle f? henne tilbake i rett spor igjen. Skal vi tro Beatrice gjorde oppgraderingen underverker b?de for garderobe og selvtillit.

– Det har v?rt en kjempeboost for meg ? v?re med p? dette! Jeg har f?tt mye mer selvtillit og har faktisk lyst til ? g? p? shopping igjen. Jeg er storforn?yd og kommer definitivt til ? beholde den nye stilen. Jeg har faktisk tenkt til ? kvitte meg med store deler av den gamle garderoben, innr?mmer hun.

Guide til v?rens nyheter
Shop N? magasinet som er Sektor-sentrenes eget sentermagasin har i ukene som kommer egne reportasjer om det som skal til for ? f? en #oppgradert garderobe denne v?ren. Shop N? er en guide til sesongens nyheter og trender og inviterer ogs? til en konkurranse p? Instagram hvor kunder selv kan delta.

-Vi ?nsket ? gj?re noe mer enn bare ? fortelle om v?rens nyheter p? v?re kj?pesentre, og har gjennom samarbeidet med VG TV ogs? lansert en #oppgradert versjon av v?r egen formidling gjennom Shop N? b?de p? nett og print, sier markedsdirekt?r Marianne Mazarino H?konsen i Sektor Gruppen. Vi har tatt mer p? alvor det mange menn og kvinner synes er vanskelig, nemlig ? gi seg selv nye muligheter med en full makeover.

MinMote redaksjonen har satt fokus p? noe vi tror kan hjelpe mange av v?re kunder. Det ? bli sett av andre, og f? hjelp til ? understreke sin egen personlighet kan v?re starten p? en ny tid og en ny v?r, og det ?nsker vi p? Sektor-sentrene ? bidra til.
Sektor Gruppen AS er ledende innen forvaltning, utvikling og markedsf?ring av kj?pesentre i Norge. Med 36 kj?pesentre skaper vi i samarbeid med v?re leietakere gode handleopplevelser
for v?re kunder som igjen skaper merverdier for v?re eiere og oppdragsgivere. Den samlede senteromsetningen er NOK 20 mrd. og portef?ljen har et samlet bruttoareal p? ca. 940 000 kvm.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Bastian Juell   #Las Palmas   #Mariann Vestb   #Tommy Jensen