The ultimate underwear test? A base jumper set on fire

Den f?rste episoden av totalt ?tte i denne serien ble publisert i f?rste uken i mars. Ny episode kommer hver torsdag p? Stylista.
– Vi har f?tt str?lende respons p? den f?rste episoden av ?Stiltips med Darja?. Video er et format som virkelig kommer for fullt i 2014 og vi har store planer om ? utvikle dette konseptet p? Stylista. Dette er bare begynnelsen p? mye nytt som skjer hos oss fremover, sier produktsjef Kaja Br?ndengen.
Stylista.no er et motenettsted for jenter mellom 18 og 30 ?r. Det er et sosialt, personlig og inspirerende moteunivers, og har allerede blitt en stor suksess kort tid etter lansering i september 2013. Stylista har 300 000 unike brukere i m?neden, flere av Norges st?rste motebloggere er med p? laget, og 21 500 jenter har allerede opprettet profil.
– Stylista.no har v?rt live n? i fem m?neder og vi er godt forn?yde med ? ha n?dd de oppsatte budsjettm?l for annonse. Dette ser veldig lovende ut. Annons?rene har ventet p? en slik helhetlig kommersiell l?sning for ? n? unge moteinteresserte kvinner p? nett. Spesielt StylistaTV er blitt godt mottatt av v?re annons?rer, sier salgssjef for Bonnier Media Digitalt, Stian Johansen.
from Stylista.no on Vimeo.
Kontaktperson:
Viktoria Hallberg, Digital Leder.

Historien
Bonnier AB ble etablert av Gerhard Bonnier i 1804. P? det tidspunktet var det ingen som kunne forestille seg at Bonnier, dr?yt 200 ?r senere, skulle bli et internasjonalt mediekonsern. I dag er Bonnier representert p? alle store medieplattformer, med 175 selskaper i 17 land- og er i tillegg Nordens st?rste medieselskap. Bonnier er heleid av familien Bonnier som driver og utvikler selskapet med framtidige generasjoner i tankene.
I Norge
I Norge har mediehuset n?rmere 110 ansatte og gir ut flere publikasjoner, blant annet Costume, Tara, Stella, FHM, Bo Bedre og BoligPluss.
V?r visjon
Vi i Bonnier Media har en visjon om ? bli best p? nisjer- uavhengig av plattform.
V?r forretningsidé
Vi skaper redaksjonelle og kommersielle produkter og tjenester i attraktive nisjer. Vi ?nsker ? gi inspirasjon og opplevelser for lesere og brukere, samt skape verdi for samarbeidspartnere og eiere.
V?re verdier
Nyskapende
Troverdig
P?!

Authors
Top