Hobby

Om s?lvgjenstander og gullsmedene i Vestfold. Fra fjern fortid til v?r egen samtid.

Snart er sommeren her med ferie, strandliv og bading. N? presenterer Klingel sin nye kolleksjon med badedrakter i nydelige farger og modeller spesielt anpasset for voksne kvinner. Med en badedrakt som virkelig passer ? som holder inn og l?fter frem p? riktig sted ? er det bare ? glede seg til badesesongen.
– Mange av v?re kunder synes det er et ork ? skulle kj?pe en badedrakt i butikken, sier Cornelia Broqvist, markedskoordinator i Klingel.no.
– Det er ofte vanskelig ? finne riktig modell, samtidig som pr?verommet er trangt og belysningen avsl?rende. Man er jo sjelden s? blek som i m?nedene f?r solsesongen starter.
Det kan v?re lett ? gi opp og heller fortsette ? bruke sin gamle badedrakt en sesong til, til tross for at denne kanskje har begynt ? miste b?de form og elastisitet samt er bleknet i fargene.
– Derfor f?les det ekstra fint ? kunne tilby et s? omfangsrikt utvalg, sier Cornelia Broqvist. Vi selger mote for voksne, og vet at ulike modeller passer ulike kropper. V?re badedrakter kommer i klassisk snitt med gjennomtenkte detaljer. At kundene dessuten kan pr?ve plaggene hjemme, i fred og ro, gj?r at mange oppfatter kj?psprosessen som langt mer avslappende.
Mange har allerede funnet sin favorittmodell og vil ha samme snitt med nye farger og m?nstre. Andre leter etter en badedrakt som holder figuren p? plass, slik at de kan kjenne seg trygge og komfortable p? stranden.
Tankini som skjuler magen
Et plagg som har blitt sv?rt s? popul?rt de siste ?rene er den todelte badedrakten, eller tankinien, hvor overdelen er som en ermel?s topp. For mange er tankinien et godt alternativ til badedrakt eller bikini, ettersom den er todelt men allikevel dekker b?de hofter og mage. Den todelte modellen gj?r ogs? at kvinner med litt kortere eller lengre overkropp kan f?le seg komfortable uten ? m?tte uroe seg for om badedrakten blir for lang eller for kort.
En annen fordel med tankinien er at det er enklere ? bytte bare underdelen etter et bad enn ? m?tte skifte hele badedrakten p? stranden uten omkledningsmuligheter ? praktisk for deg som lett p?drar deg urinveisinfeksjoner.
Klingel vet at kroppen forandrer seg og tilbyr derfor et bredt sortiment av bademote spesielt tilpasset voksne kvinner. Hos oss finner du det du er p? jakt etter, enten du ?nsker noe som holder inn, l?fter opp eller tryller bort p? de rette stedene. Felles for alle v?re modeller er at de har en lav benskj?ring og fôr foran som hjelper til med ? forme figuren.
Skj?rt, cuper, skj?ringer
For den som ?nsker ? skjule hofter og l?r finnes det modeller med skj?rtedel. ?nsker man ? fremheve en st?rre byste, b?r man velge en modell med formpressede cuper som finnes i st?rrelser opp til cup D, enkelte typer opp til cup E.
Dersom man har en litt mindre byste vil det v?re lurt ? styre unna de formede cupene og heller satse p? modeller med et b?nd under bysten, sier Cornelia.
Dersom man derimot ?nsker ? skjule magen, b?r man g? for en drapert modell hvor materialets kontur skaper en definert midje.
Et annet alternativ kan v?re ? velge en modell med en tydelig midtlinje ? det trekker til seg oppmerksomheten og gj?r valkene i siden mindre tydelige.
Tryll med farger og m?nstre
Farger og m?nstre kan ogs? hjelpe til med ? fremheve eller tone ned en figur. Lyse farger kombinert med flotte m?nstre vil tiltrekke seg oppmerksomhet, mens m?rke ensfargede plagg skaper en slankere fremtoning. Asymmetriske m?nstre trekker ogs? blikkene mot riktig sted.
Badedraktene kan f?s b?de med rett snitt bak eller dypere skj?ring, alt etter smak og behag. Brede stropper er en selvf?lge.
Hos Klingel finner du ogs? et stort utvalg av badeplagg med enklere skj?ring; funksjonelle badedrakter som passer perfekt til vanngymnastikken eller trening i sv?mmehallen.
Alle modeller finnes i st?rrelser opptil 54, enkelte opptil 56.
Ta gjerne et titt p? tabellen ved siden av for ? se hvilke modeller som passer akkurat deg.
? Eller ring v?r kundeservice for personlige r?d, vi er behjelpelige med ? finne noe som passer, sier Cornelia Broqvist.
For ytterligere informasjon og utl?nsplagg:
For bestilling av pr?veplagg fra katalogen:
Cornelia Broqvist
Markedskoordinator KLiNGEL
Mobil: +46-739-600212
[email protected]
For informasjon om kolleksjoner og virksomheten:
Carina Bergudden
Daglig leder KLiNGEL
Mobil: +46-706-686086
[email protected]
H?yoppl?selige bilder og produktinformasjon fra KLiNGEL: http://www.mynewsdesk.com/no/klingel.
Bildene kan benyttes kostnadsfritt, men vennligst oppgi foto: klingel.no

KLiNGEL selger europeisk mote for kvinner og menn, i tillegg til sko, smykker, hjemmetekstiler og interi?rartikler. I Norge selges og markedsf?res KLiNGEL av K-Mail Order Norge AS, et datterselskap til det tyske motekonsernet K-Mail Order GmbH & Co. KG. Firmaet ble grunnlagt i 1920 og er Tysklands nest st?rste akt?r i bransjen. KLiNGELs produkter blir solgt i 13 europeiske land.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy