Hobby

Bonnier Media satser p? mote-TV

Dermalogica vil hjelpe deg med ? finne frem til din beste hud. S? vi fyller ikke reklamen med kjendiser, skinnende forpakning eller store l?fter. Fordi vi tror p? smart hudpleie, med beviste resultater. Vi tar hud alvorlig. Din hud.

Hva er UV-beskyttelse?

Solens str?ler er aktive hele ?ret. Vi snakker oftest om UVA- og UVB-str?ler. UVA-str?lene (tenk p? A for aldring) trenger dypere ned i huden og stoppes verken av skydekke eller vindusruter. De fremskynder hudens aldring og kan blant annet f?re til ujevn pigmentering, mindre spenst og flere linjer. I ytterste konsekvens kan de ogs? forstyrre arvestoffet i cellene (DNA) og dermed f?re til ?kt risiko for ulike typer hudkreft. UVB-str?lene (tenk p? B for brun/brent) er sv?rt intense og p?virker kun de ?verste hudlagene. De stimulerer produksjonen av vitamin D og fargestoffet melanin som gir oss farge, men de er ogs? er grunnen til at du kan bli brent. SPF-merking m?ler kun beskyttelsen mot UVB. Bredspektret UV-beskyttelse betyr at du beskyttes mot b?de UVA- og UVB-str?ler.

Dermalogicas UV-beskyttende fuktighetskremer:

solar defense booster spf 50: passer alle hudtilstander, en lett fuktighetskrem med h?y UV-beskyttelse. Inneholder Oleosome Technology som gj?r at vi kan ?ke solfaktoren (SPF) i produktet selv om vi faktisk bruker mindre kjemisk solfilter, og det resulterer i et produkt som er mer effektivt, og mindre sensitiviserende. Kan brukes alene eller blandes sammen med dagkrem eller foundation.

dynamic skin recovery spf 30: passer for voksen eller tidlig aldret hud. En oppstrammende fuktighetskrem full av anti-age ingredienser som forebygger og bekjemper tidlig aldring.

super sensitivie shield spf30: passer for alle hudtilstander, spesielt sensitivisert. En lett fuktighetskrem som minimerer inflammasjon. Inneholder UltraCalming Complex som reduserer sensitivitet og lindrer irritasjon.

ultra sensitive tint spf 30: passer for alle hudtilstander, spesielt sensitivisert. En n?rende fuktighetskrem med naturlige mineraler som gir lett farge. UltraCalming Complex reduserer sensitiviet og lindrer irritasjon.

oil free matte spf 30: passer for fet og utbruddsdisponert hud. En oljefri krem som matter ned huden og bekjemper tilstopninger og utbrudd. MediBac Clearing Complex kontrollerer talgproduksjonen.

daily defense spf 15: passer for alle hudtilstander, endel av Shaveserien. En lett fuktighetskrem som kontrollerer talgproduksjonen for matt utseende. Forsterker hudens barriere etter barbering og motvirker inngrodde h?r.

pure light spf 30: passer for hyperpigmentert eller solskadet hud. En mellomlett fuktighetskrem som lysner, jevner hudtonen og bekjemper pigmentering.
Alle produktene er endel av Dermalogicas sortimentet.

N?r Dermalogica m?ter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 ?r har v?rt dedikert til ? skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.
Dermalogica distribueres av Skintific AS i Norge. For mer informasjon kontakt presseansvarlig Trine Sundene Marthinsen p? trine.mart[email protected] eller p? tlf. 966 25 573

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy