Hobby

Semper Sm?folk har lansert den f?rste barnegr?ten uten palmeolje

11-03-2014 16:30 Bambino-Mam N? lanseres Bambino Bottle som et svar p? ettersp?rselen fra v?re kunder. Flasken har s?te kaninmotiver, ?Mr & Mrs Rabbit?, utformet av den svenske designeren og tv-profilen Karin Mannerst?l.

N? lanseres Bambino Bottle som et svar p? ettersp?rselen fra v?re kunder. Flasken har s?te kaninmotiver, ?Mr & Mrs Rabbit?, utformet av den svenske designeren og tv-profilen Karin Mannerst?l.
Bambino Bottle er en praktisk t?teflaske med vid hals som er enkel ? fylle og rengj?re. Den er smart utformet slik at den kan plasseres i alle mikrob?lgeovner, har grepsvennlig midje og lokk som hindrer lekkasje n?r den rystes. Flasken finnes i fire flotte fargekombinasjoner; r?d, bl?, hvit og gr?.
Designsamarbeidet mellom Bambino og Karin Mannerst?l er godt etablert og har p?g?tt gjennom mange ?r. Karin har hjulpet Bambino med fargekolleksjoner og designet motiver for alt fra t?teflasker og pulverbeholdere, til smekker.
Jeg liker deres idé med enkel design og produkter som kan gi litt glede i hverdagen. Hvis du trenger en t?teflaske, hvorfor ikke velge en man blir glad av! Som min ?Mr & Mrs Rabbit?, som jeg nettopp har laget for Bambino, sier Karin om samarbeidet med Bambino.
N?r det gjelder forpakningen har Bambino tenkt minimalistisk, til fordel for b?de milj?et og kundene. Med kun en tynn hang-tag og en liten etikett rundt flaskens hals, er flasken godt synlig for kundene og enkel ? klemme og kjenne p? i butikken.

Det finnes tre sugedeler til flasken: Bambino Teat Variable Flow, Bambino Teat Medium Flow og Bambino Teat Fast Flow. T?teflasken og sugedelene selges i dagligvarehandelen.

Mer informasjon finnes p? bambinobaby.me
Bambino Mam erbjuder högkvalitativa produkter för barn ? sugnappar, flaskor, dinappar och mycket annat inom amning, matning och skötsel.
Ni hittar oss p? bambino-mam.se
Bambino finns ocks? p? facebook.com/BambinoBaby
och instagram.com/bambino_se
Mam finns ocks? p? facebook.com/MAMBaby
och instagram.com/mambaby_com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy