Hobby

Effektiv fjerning av makeup p? en sk?nsom m?te

Skibussen i Trysil er mer popul?r enn noen gang. I l?pet av to ?r er antall passasjerer fordoblet.
I vinter vil skibussen i Trysil sette en solid passasjerrekord. N?r sesongen er over i slutten av april vil den nye rekorden etter alt ? d?mme ha passert 80.000 passasjerer. Det er om lag dobbelt s? mange som for to ?r siden. ?rsaken til den voldsomme ?kningen er flere avganger, moderne busser og bedre markedsf?ring, if?lge Helge Bonden, daglig leder i SkiStar Trysil.
– Skibussen er utrolig viktig for ? sikre god trafikkflyt i hytteomr?dene og Trysil sentrum. Skibussen legger til rette for at de fleste av v?re gjester kan la bilen st? n?r de er her p? skiferie. Mindre biltrafikk er bra for alle, ikke minst milj?et, sier han.
Skibussen trafikkerer hytteomr?dene p? begge sider av Trysilfjellet, og er i l?pet av en dag innom Trysil sentrum 26 ganger. Bussen er gratis for alle Trysils skigjester. HMK Buss har driftsansvaret og det kj?res fire milj?- og skivennlige busser.
For to ?r siden fraktet skibussen 39.576 passasjerer, i fjor var tallet ?kt til 54.652 passasjerer. I vinter ligger det alts? an til ny rekord og over 80.000 passasjerer. Dette er trafikktall som kan m?le seg med bybussene i Hamar og Elverum. Skibussen er 100 prosent privatfinansiert, i all hovedsak av SkiStar Trysil.
Skibussen er ikke bare et dagtilbud. Den g?r ogs? om kvelden, etter at heisene i fjellet er stengt. Det gj?r at Trysils feriegjester slipper ? bruke bilen om de har lyst p? en tur ut eller handle i Trysil sentrum. I helgene kj?res det nattbuss slik at restaurantgjestene p? en rimelig og enkel m?te kan komme seg hjem til hytta.
– Skibussen brukes ogs? av Trysils innbyggere, og fungerer slik sett ogs? som lokalbuss, sier Bonden.
Nytt i vinter er skibuss fra Brumunddal, via Hamar og Elverum, til Trysil hver l?rdag. Et popul?rt tilbud, der m?lgruppen er ungdom som vil til Trysil for ? kj?re p? ski i helgene. Her er Skipass inkludert i bussbilletten.
– Trafikk?kningen viser at folk vil kj?re kollektivt n?r rutetabellen tar hensyn til gjestenes behov. Vi er veldig godt forn?yd med utviklingen, og vil jobbe videre for at enda flere av v?re gjester skal velge skibuss framfor privatbil n?r de bes?ker oss, sier Bonden forn?yd.
For mer informasjon:
Helge Bonden, daglig leder i SkiStar Trysil
Mail: [email protected]
Mobil: +47 99280005
Turid Backe-Viken, markeds- og eventansvarlig i SkiStar Trysil
Mail: [email protected]
Mobil: +47 99280071

Bildetekst:
TRAVEL: Skibussen i Trysil har doblet antall passasjerer de siste to ?rene. Foto: Ola Matsson
FORN?YDE: Daglig leder Helge Bonden og markeds- og eventansvarlig Turid Backe-Viken synes det er gledelig at stadig flere velger ? kj?re skibuss n?r de er p? skiferie i Trysil. Foto: Ola Matsson

Kort om Trysil:
Trysilfjellet er Norges st?rste skisted og har vokst med to store resort-hoteller p? bare noen f? ?r. I Trysil er det skikj?ringen som st?r i fokus og alt finnes samlet p? ett sted slik at bilen kan st? hele skiferien. Totalt er det 66 nedfarter og 31 heiser i det varierte og moderne skiomr?det. Trysils beliggenhet og innlandsklima gir sn?sikkerhet og dette, sammen med et omfattende sn?produksjonsanlegg, gj?r det mulig ? starte skisesongen tidlig. Parken i Trysil har flere ganger blitt k?ret til Norges beste og med Bl?parken og to gr?nne parker er tilbudet godt til de lekelystne ski- og brettkj?rerne.
Kort om SkiStar:
SkiStar AB (publ), hvis B-aksjer er noterte p? Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, eier og driver skianlegg p? alpindestinasjonene Sälen, ?re og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge, samt Hammarbybacken i Stockholm. Markedsandelen er i Sverige 50 %, i Norge 29 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikj?ring med gjestens skiopplevelse i sentrum. ?vrige virksomheter er losjiformidling, skiskole og skiutleie.

Kort om SkiStar:
SkiStar AB (publ), hvis B-aksjer er noterte p? Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, eier og driver skianlegg p? alpindestinasjonene Sälen, ?re og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge, samt Hammarbybacken i Stockholm. Markedsandelen er i Sverige 49 %, i Norge 28 % og totalt i Skandinavia 39 %. Kjernevirksomheten er alpin skikj?ring med gjestens skiopplevelse i sentrum. ?vrige virksomheter er losjiformidling, skiskole og skiutleie.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy