Hobby

Pusse opp? Bygge nytt? F? inspirasjon og idéer p? boligmessen!

KappAhl er en popul?r arbeidsplass. Det bekreftes gjennom positive resultater i selskapets ?rlige medarbeiderunders?kelse som viser godt samhold blant de ansatte, lojale medarbeidere og tillit til arbeidsgiver. ?rsaken er m?lbevisst og dedikert arbeid for ? utvikle en arbeidsplass tilpasset flertallet av kvinnene p? alle niv?er i selskapet, ogs? i lederposisjoner og styret.
? Hos KappAhl jobber mange kompetente og kreative kvinner, sier KappAhls konsernsjef Johan ?berg. Vi er midt i v?r egen m?lgruppe, det er en av v?re viktigste fortrinn.
Hos KappAhl er kvinnen i fokus, det gjelder b?de kunder og medarbeidere. 93% av KappAhls medarbeidere er kvinner, og p? alle niv?er i selskapet er kvinner i majoritet. Selskapet har v?rt konsekvente i sin medarbeiderstrategi og sk?rer h?yt p? lister over arbeidssteder hvor de ansatte presterer, trives og blir v?rende.
? Vi er stolte over ? f? s? gode karakterer fra v?re medarbeidere, sier HR- og Informasjonssjef Kajsa Räfteg?rd. P? en arbeidsplass med mange kvinner handler det om ? forst? hva det inneb?rer ? v?re midt i livet med karriere, yrkesutvikling, barn og fritid.
Medarbeiderstrategien m?les i KappAhls ?rlige medarbeiderunders?kelse som viser stort engasjement fra de ansatte. I 2013 var svarfrekvensen hele 92,4% og viste forbedrede resultater innen alle n?kkelomr?dene, etter et ?r med endringer b?de i organisasjon og arbeidsmetoder. Hele 97% av medarbeiderne svarer at de vil anbefale KappAhl som arbeidsplass.
? Vi jobber langsiktig, det gir effekt b?de p? arbeidsplassen og i m?tet med v?re kunder, avslutter Kajsa Räfteg?rd.
For mer informasjonKajsa Räfteg?rd, HR- og Informasjonssjef, tlf. (+46) 704-71 56 49, [email protected]
Annelie Lindwall Brunsvik, Pressekontakt Norge. Tlf 930 28 095, [email protected]
Liv Berstad, Adm.Dir. Norge. Tlf 900 16 677, [email protected]
Fakta om KappAhl som arbeidsplass
? Hos KappAhl jobber det 4500 medarbeidere i ?tte land. I tillegg til butikkmedarbeidere jobber ogs? designere, innkj?pere, m?nsterkonstrukt?rer, markedsf?rere, ?konomer, personalansvarlige, it-spesialister og mange flere.
? KappAhl har:
o 93% kvinner totalt
o 67% kvinner i styret
o 50% kvinner i ledelsen
o 79% kvinner andre ledende posisjoner
? KappAhl jobber ogs? for ? bedre levek?rene i landene hvor de kj?per produksjon, og driver blant annet et utdannelsessenter for fattige kvinner i Bangladesh. Der f?r over 100 kvinner oppl?ring, arbeidspraksis og muligheter for ansettelse hvert ?r.
Om KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til alle ? kvinner, menn og barn, med ekstra fokus p? kvinnen midt i livet. KappAhl var f?rste motekjede i verden til ? bli milj?sertifisert i 1999. 2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte ca 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm. Mer informasjon p? www.kappahl.com.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy