Hobby

Vann Spa Hotell och Konferens – det aktiva hotellet.

Escape Travel girer opp i USA
USA opplever en solid oppsving i det norske reisemarkedet. Escape Travel vil ta del i veksten. Det gj?r de ved ? sette Amerika-eksperten Jaye Smith p? jobben.
Over 260 000 nordmenn bes?ker n? USA ?rlig. Veksten har v?rt formidabel, og ser ikke ut til ? stanse opp med det f?rste, snarere tvert imot. Norwegian lanserer stadig nye ruter den veien, og Icelandair ruster ogs? opp sin satsing p? det voksende Amerikamarkedet. Det inkluderer blant annet Canada, som gj?r kanadiskf?dte Jaye ekstra tent p? oppgaven.
Hentet til jobben
– At Escape Travel ?nsker ? ?ke sitt USA-engasjement passer min bakgrunn og erfaring perfekt. Dette blir veldig bra, sier den joviale Jaye entusiastisk.
– Som kanadier er det jo s?rlig hyggelig at markedet i Canada vokser, fortsetter Jaye, som har mer enn 20 ?r i reisebransjen.
Sterkere spissing
N? er det ikke slik at Escape er noviser i det amerikanske markedet. I flere ?r har de arrangert elvecruise i USA, men noen koordinert satsing ut over det har de ikke gjort. Inntil n?.
– Jeg legger ikke skjul p? at Escape vil ha en del av den veksten vi ser ?ker i det amerikanske markedet, sier Tove Voss, administrerende direkt?r i Escape Travel. Hun er sv?rt forn?yd med ? f? den canadiske USA-eksperten med p? laget.
– Jaye har jo en kunnskap om Nord-Amerika som vil gi v?r satsing det ekstra l?ftet.
– Det er plass for alle, tror Jaye, selv om han innr?mmer at det blir t?ff konkurranse om de tradisjonelle reisem?lene, med produkter som familieferie i Florida med temaparkene og strandliv i fokus, fly-drive i California og New York.
Golf er ogs? noe Jaye tror vil bli en viktig del av Escapes USA-portef?ljer, i tillegg til steder litt utenom allfarvei ? som Hawaii, Las Vegas og Key West. I tillegg utvider Escape Travel gruppereiseproduktet med norsk reiseleder til ? inkludere USA.
– Mulighetene er ubegrensede, og med flyselskapenes sterke satsing tror jeg Escape, med sin solide pondus i markedet, vil finne sin plass, sier Jaye.
Fakta
De siste fire ?rene (frem til og med 2012) har antallet bes?kende fra Norge til USA steget fra 213 983 bes?kende (2009) til 262 000 (2012). Det forventes ? ?ke betydelig n?r Norwegian n? til tillegg til New York og Florida-ruten sin ruster opp for flyvninger p? den amerikanske Vestkysten.

Les mer om Escape Travels USA-produkter
Escape Travel er Norges st?rste arrang?r av elvecruise og spesialist p? cruise og rundreiser. Vi skreddersyr reiser over hele verden for grupper og individuelle.

Similar Posts