Hobby

– De beste dekkene skal du ha bak

Oslo Sommerpark har besluttet ? legge tilbudet om heisbasert sykling p? is. Anlegget har 6 down hill l?yper med utgangspunkt fra Tryvannst?rnet, og benyttet Tryvann Express som heis for fartssugne gjester.
Dessverre har volumet av gjester v?rt relativt lavt de to sesongene anlegget har hatt drift. Investeringene som skal til for ? oppgradere sykkelparken slik at man kan tiltrekke seg st?rre gjestevolum, blir for store p? kort sikt. Sommerparken vil derfor legge satsingen p? is de neste sesongene, men holder d?rene ?pne for nye investeringer over tid. Heisen vil derfor ikke v?re i drift denne sommeren. Sykkell?ypene vil fremdeles v?re tilgjengelige og parken h?per sykkelgjester finner veien ut i skogen likevel.
“Dette har v?rt en tung beslutning” sier daglig leder Espen Bengston “Vi ?nsket virkelig ? lykkes med down hill sykling hos oss, men investeringene som skal til for ? skape et tilstrekkelig godt produkt er rett og slett for store akkurat n?. ”
Fokus fremover blir p? videreutvikling av gode utend?rsaktiviteter i Oslomarka. Vi er opptatt av ? f? folk ut i aktivitet. Klatreparken har v?rt en stor suksess, og i fjor fant over 30.000 gjester veien opp i tr?rne. Oslo Sommerpark ?ker dessuten tilbudet til markasyklister. Utleien p? Tryvann har 70 tursykler til utleie, og etablerer gode pakketilbud for privatgjester og bedrifter som vil inn i marka – enten det er p? egenh?nd, med GPS eller sammen med guide.
Tryvann Skisenter AS eier og driver skianleggene i Oslo Vinterpark, Oslo Sommerpark samt Varingskollen Alpinsenter. Om vinteren har skianleggene over 60 prosent markedsandel i Stor-Oslo omr?det. Oslo Vinterpark, Tryvann er 5. st?rste alpinanlegget i Norge m?lt i heiskortomsetting. Anleggene tilsammen har ca 280 000 bes?k per vintersesong.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy