Hobby

Ta Meg Med! + Koss Porta Pro = Sant!

Pangstart for boligmessen - neste stopp

– Til helgen braker det l?s med en stor og innholdsrik boligmesse i Kristiansand og Gimlehallen, og alle som bygger og bor oppfordres til ? ta en tur og se hva som r?rer seg p? boligfronten, sier prosjektleder Nina Von Gegerfelt Nielsen i Compass Fairs. ? Kom og st?tt det lokale n?ringslivet og f? masse inspirasjon til boligen, tips og r?d fra eksperter, spennende nyheter ? og gj?r supre messekupp!

Popul?rt program
– Boligmessens nye program har hatt enorm suksess i b?de Haugesund og Fredrikstad, sier von Gegerfelt Nielsen stolt. ? Messe skal v?re litt sirkus og ballonger, og det skaper vi! L?rdag og s?ndag kommer nemlig Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker?n fra TVNorge, til Gimlehallen for ? holde foredrag og gi tips og r?d. Han leder ogs? konkurransen Handy Girl p? l?rdag, en aktivitet som har v?rt en kjempesuksess p? de avholdte messene – Otto er et herlig trekkplaster og folket elsker ham, smiler von Gegerfelt Nielsen. I tillegg kan hun fortelle at flere av utstillerne har mange morsomme konkurranser og aktiviteter p? gang, i tillegg til de flotte produktene og tjenestene de profilerer.
Ta med familien
– Har barna det bra, har foreldrene det bra, p?peker von Gegerfelt Nielsen. Mens barna koser seg hos barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt p? messen ? med god samvittighet. – Og vi har selvf?lgelig to flotte caféer, s? det er mulighet for en pust i bakken mellom alle inntrykkene!
Nyttig for alle aldre
– B?de unge, nyetablerte par og eldre voksne som skal bygge og innrede livsl?psleiligheter vil kose seg p? messen, forteller von Gegerfelt Nielsen. – Oppussing p?g?r i alle aldersgrupper. Den yngre garde verdsetter boligmessen fordi de introduseres for produkter og l?sninger de ikke n?dvendigvis finner frem til p? internett, og boliginteresserte i alle aldersgrupper liker ? snakke med eksperter direkte, det gir svar og er tidsbesparende.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus har lagt hele to hus og en dobbelgarasje i premiepotten p? tidenes st?rste messekonkurrranse, premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering p?g?r elektronisk p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
Se fullstendig messeavis her, inkl. utstillerliste:
http://ipaper.ipapercms.dk/CompassFairsAB/Aviser2014/Kristiansand2014/
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder: Nina von Gegerfelt Nielsen
Mob: 473 83 052
E-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy