Hobby

Pangstart for boligmessen – neste stopp Kristiansand

Samsung lanserer nye Chromebook

Tilpasset for skoler: Forbedret ytelse, ?kt batteritid og lynrask oppstart

Oslo, 5. mars 2014 ? N? presenterer Samsung oppf?lgeren til suksessen Chromebook. De nye modellene i serien Chromebook 2 retter seg mot bedriftsmarkedet. De lanseres i st?rrelsene 11,6 og 13,3 tommer, og i fargene svart, hvit og s?lv. Den st?rste modellen er utstyrt med skjerm i full-HD. De nye modellene har forbedret ytelse, ?kt batteritid og et eksklusivt utseende.
? Chromebook har alltid v?rt ledene p? pris. N? kan vi ogs? m?le oss p? ytelse p? sammenliknet med tradisjonelle laptoper, sier Jonny Eriksson, Samsungs produktsjef for Chromebook.
Oppstart p? mindre enn et sekund
Nye Chromebook gir direkte tilgang til alt brukeren trenger. Takket v?re Samsungs energismarte og kraftige ?ttekjerners prosessor er det ikke noe problem ? jobbe med tunge filer og multimedia, eller ? gj?re flere ting samtidig. Chromebook 2 starter opp p? mindre enn ti sekunder, og fra dvalemodus til full ytelse p? under et sekund. Med en batteritid p? opptil 8,5 timer kan Chromebook 2 brukes en hel skole- eller arbeidsdag p? kun en oppladning. Det oppdaterte kameraet gir dessuten bedre videokonferanser.
Et skoleeksempel
Chromebook har raskt blitt popul?rt innenfor utdanningssektoren, b?de blant elever og l?rere. Med operativsystemet Google Chrome skjer oppdateringer automatisk og du er dermed garantert den nyeste programvaren. Alt som trengs for ? bruke Chromebook 2 er en Google-konto, som gj?r at PC-en enkelt kan brukes av flere elever, familiemedlemmer eller ansatte i bedriften.
?- Chromebook har n?rmest revolusjonert skolesektoren i Sverige, mye takket v?re den sv?re lave totalkostnaden. Det gj?r at s? godt som alle elever kan ha sin egen PC innenfor skolens budsjettrammer. Med bedre ytelse og batterikapasitet er vi sikre p? at ogs? mange norske skoler vil fatte interesse for Chromebook 2, sier Arve Uggedal, salgsansvarlig for B2B i Samsung Norge.
De nye modellene blir tilgjengelige i starten av mai.

A to już wiesz?  Wenz ? spennende undert?y for den modne kvinnen

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kj?kken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy