Hobby

Nye sko merker: styles som vil fullf?re antrekket ditt

05-03-2014 09:00 Philips Falske bilp?rer kan g? p? trafikksikkerheten l?s. Philips Automotive tar n? opp kampen mot det ?kende problemet.

Falske bilp?rer kan g? p? trafikksikkerheten l?s. Philips Automotive tar n? opp kampen mot det ?kende problemet.
Godt lys p? bilen er avgj?rende for sikkerheten p? veiene i forhold til synlighet og reaksjonstid. At det i dag florerer kopiprodukter av Philips Xenon-p?rer som gir falsk trygghet i trafikken ser Philips p? som et alvorlig problem.
? Piratkopier av d?rlig kvalitet kan blende motg?ende trafikk og skape farlige situasjoner. De forfalskede Xenon-p?rene gir ikke tilstrekkelig lys, og kan i verste fall f?re til ulykker. V?re forhandlere og kunder kan ikke v?re tjent med d?rlige imitasjoner p? markedet, sier Martin Rapp, salgssjef i Philips Automotive Norge.
Philips har utviklet en ny og smart sertifiseringsl?sning som avsl?rer forfalskninger. Forhandlere og kunder kan sjekke om de kj?per originalprodukt da hver innpakning har en egen unik sikkerhetskode og en QR-kode p? et holografisk klistremerke. Verifiseringen gj?res raskt og enkelt p? en sikker nettside, eller ved genom att ? se p? mikrokoden ved siden av Philips-koden i et forst?rrelsesglass. Kodene skal v?re identiske.
? Det er ulovlig ? kj?pe, selge eller besitte falske Xenon-p?rer, men s? langt har det v?rt vanskelig ? avsl?re piratkopier. Montering av forfalskede p?rer kan f?re til at garantien og forsikringen opph?rer p? bilen, verkstedet og utf?rende mekaniker, sier Rapp.
Philips Automotive feirer i ?r 100 ?r som en ledende global produsent av belysningsprodukter til bilindustrien. Virksomheten er den f?rste produsenten til ? utvikle en avansert ekthetsgaranti som kan beskytte verksteder og bileiere mot forfalskninger.
Fore more information, please contact:
Martin Rapp, salgssjef i Philips Automotive Norge
Tlf: +46 (0)708 322 674
E-post: [email protected]

Om Royal Philips

A to już wiesz?  Teknikmagasinet satser stort p? ny nettbutikk

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velv?reprodukter. Vi ?nsker ? gi kundene v?re en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger p? omr?dene Healthcare, Consumer Lifestyle and Lighting.
Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 23,3 milliarder euro i 2013 og har om lag 115 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientoverv?king og hjemmebehandling, energieffektive belysningsl?sninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy