Hobby

Snart tid for hage

Japanske Nissin introduserer en meget liten blits, som til tross for st?rrelsen sin er tenkt ? konkurrere med betydelig st?rre og tyngre modeller. Modellen heter Nissin i40 og er meget kompakt, kun 85 mm h?y inklusive blitsfoten. Ledetallet p? blitzen er p? hele 40 (ved 105mm & ISO100).

Avanserte funksjoner
Tross st?rrelsen og den lave vekten p? kun 203 gram har Nissin i40 profesjonelle funksjoner som f.eks. tr?dl?s TTL, synkronisering ned til 1/8000 sekunds lukkertid og LED-lys for filming med regulering av lysstyrke i 9 steg. Blitshodet kan vris b?de vertikalt (90?) og horisontalt (180?). En blitsfot i metall forsterker den profesjonelle f?lelsen.

Automatisk zoomreflektor
Den innebygde zoomreflektoren dekker et zoomomr?de p? 24-105mm og justeres automatisk etter hvilken brennvidde som sitter p? kameraet. Reflektoren har ogs? en innebygget vidvinkelskive som gir et meget mykt lys og som gj?r at objektiv ned til 16mm vidvinkel lyses ut.

Spesifikasjoner:
Fatninger: Canon, Nikon, Sony og Micro FourThirds

Ledetall: 40 (ved 105mm zoom og ISO 100)

Zoomomr?de: 24-105mm (16mm med vidvinkelskiven)

Batterier: 4 stk. AA

Oppladningstid: 0,1? 4 sekunder

LED-lys belysningstid: 3,5 timer ved fulladede batterier

Blinktid: 1/800 ? 1/20000 sekund

Fargetemperatur: 5600 Kelvin

Eksponeringskontroll: E-TTLII / E-TTL (Canon), iTTL (Nikon), PTTL (Sony), TTL (FT)

Tr?dl?se funksjoner: Tr?dl?s TTL-slave & tr?dl?s slave uten TTL

EV-kompensasjon: -2 ? +2 i halve steg

Eksponeringskontroll: Synkronisering med f?rste eller andre lukkergardin, h?yhastighets-synkronisering, r?de-?yne-redusering, synkronisering med lang lukkertid (om dette st?ttes av kameraet), FE/FV-l?s (stilles inn p? kameraet).

AF hjelpelys: 0,7 ? 5 meter

Manuell effektinst.: Fra 1/256 ? 1/1

Videolys: LED med innstilling av styrke i 9 steg

St?rrelse (HxBxD): 85x61x85 mm

Vekt: 203 gram (uten batterier)

Pris og tilgjengelighet
Nissin i40 leveres i april og vil koste ca. kr 1795,- inkl. mva.
For ytterligere informasjon: [email protected]

Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy