Hobby

Icelandair er p? vei til Edmonton i Canada ? den f?rste flyvningen er i morgen onsdag, ruten vil under sesongen frekventeres med opp til fire ukentlige flyvninger.

Cruise er den ferieformen som ?ker raskest blant nordmenn. For ? m?te ettersp?rselen lanserer Ving n? cruise i samarbeid med Royal Caribbean Cruise Lines og deres s?sterselskaper Celebrity Cruises og Azamara Club Cruise. Fra og med i dag tilbyr Ving opp mot 40 forskjellige ruter i Middelhavet og Karibia med b?de sm?, luksuri?se skip og noen av verdens st?rste cruiseskip.
Reiserutene har ulik lengde og du kan oppleve alt fra historiske sm? havner og kjente byer i Middelhavet til vakre paradis?yer i Karibia. Alle cruisene kan bestilles i kombinasjon med fly og hotell f?r eller etter cruiset.

? Samarbeidet med Royal Caribbean Cruise Lines gj?r at vi kan tilby gjestene v?re et stadig mer popul?rt feriealternativ. Vi har stor tro p? at gjestene v?re finner ?sitt cruise? i det brede utvalget av reiser, sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Med tre forskjellige rederier kan Ving tilby cruise for enhver smak. Fra store skip med aktiviteter for familier, til romantiske luksusskip for par som reiser uten barn og mindre skip med intim atmosf?re tilpasset voksne par som s?ker en kulturell ferie.

? Vi er veldig glade for at Ving n? satser p? cruise. Royal Caribbean Cruise Lines er markedsledende p? cruise i Norden, og samarbeidet vil gj?re denne reiseformen tilgjengelig for nye kundegrupper. Dette vil bidra til at det totale cruisemarkedet f?r ?kt vekst de n?rmeste ?rene, sier Ken Kristensen, nordisk salgsdirekt?r i Royal Caribbean Cruise Lines.
? Den st?rste fordelen med ? reise p? cruise er at man f?r se og oppleve mange steder i l?pet av én ferie. I tillegg kan man nyte en behagelig reiseform og samtidig f? frisk sj?luft ute p? havet. Vi tror at mange vil komme til ? kombinere et cruise i Middelhavet med en storbytur til for eksempel Barcelona, som er en av utreisehavnene. Tre dager i Barcelona f?r eller etter et deilig middelhavscruise tror vi blir en fantastisk kombinasjon, avslutter Frisholm.

Bestiller man et cruise med Ving er alltid m?ltider og tips samt mange av aktivitetene om bord inkludert.
Her er tre eksempler fra Vings cruisetilbud:
Royal Caribbean fra Barcelona
7 netter i det vestlige Middelhavet
fra 5.552,? pr. person med Liberty of the Seas, avreise 12.10.14
Royal Caribbean fra Fort Lauderdale
7 netter i vestlige Karibia
fra 5.352,? pr. person med Allure of the Seas, avreise 16.11.14
Azamara fra Roma
7 netter p? Sicilia og Malta
fra 14.498,? pr. person med Azamara Journey, avreise 27.09.14
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers ?rlige unders?kelse.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy