Hobby

Ny MS-pille godkjent til norske pasienter

Fornebu 28.mars 2014 – HP annonserte denne uken ytterligere to produkter innenfor kategorien nettbrett for bedriftsmarkedet ? en oppgradert 64-bits HP ElitePad og en ny HP ProPad. Til begge produktene finnes en rekke tilbeh?r tilgjengelig som sikrer at nettbrettet kan brukes som en komplett l?sning for forretningsmarkedet hvor mobilitet og sikkerhet er ivaretatt. HP lanserte i tillegg HP
TX1 POS Solution; en tynn, men meget solid HP ProPad basert point-of-sale (POS) l?sning som ytterligere styrker HP?s verdensledende portef?lje av nettbrettl?sninger for retailmarkedet og gir en enkel og sikker l?sning for bruk av nettbrett ute i butikkene.

If?lge en unders?kelse(1) sp?r 21 % av ansatte sine IT-avdelinger om ? benytte nettbrett. Dagens mobile og teknologisk kompetente arbeidsstyrke ettersp?r fleksible og effektive mobile enheter som
b?de st?tter kravene til sikkerhet og administrasjon fra IT-avdelingen og behovet for lette, men kraftige enheter med lang batteritid og stilig design.
?HPs nettbrett med det unike tilbeh?ret im?tekommer endringene i arbeidslivet, sier Verner H?lleland, direkt?r for HP Printing and Personal Systems i Norge. ?N?r det gjelder bruk av teknologi har skillet
mellom arbeid og fritid s? og si forsvunnet. Vi bruker v?re PCer, nettbrett og Smartphones b?de privat og p? jobb og h?ndterer private og jobbrelaterte oppgaver om hverandre. Dette f?rer til at ansatte i ?kende grad ettersp?r mobile enheter hvor design ikke g?r p? bekostning av produktivitet, sikkerhet
og p?litelighet.”
HPElitePad 1000 – nettbrettet for de profesjonelle
HP ElitePad 1000 er en oppgradering av ElitePad 900. Design, formfaktor og materialevalg er beholdt fra den f?rste HP Elitepad, men det er gjort vesentlige oppgraderinger. HP ElitePad 1000 G2 har
h?yere oppl?sning p? skjermen og Widescreen Ultra Extended Graphics Array (WUXGA) multi ber?ringsskjerm som blant annet gj?r det enklere ? se innholdet p? skjermen n?r man er utend?rs. I tillegg kommer den med Corning? Gorilla? Glass 3 som gir god beskyttelse mot riper og smuss og gj?r skjermen enkel ? holde ren. HP har ogs? kommet med en ny og forbedret penn.
HP ElitePad 1000 er oppgradert med Windows 8.1 64-bit og support for 4G/ LTE mobilt bredb?nd (2)Det maskinbearbeidede aliminiumschassiset er konstruert for ? m?te kravene til MIL-STD 810G testing(3) i tillegg til at den har gjennomg?tt over 115 000 timer med HP Total Test Process. Nyeste tablet chip teknologi fra Intel sikrer lang batteritid, minimal varmeutvikling og vesentlig h?yere ytelse enn forgjengeren.
HP Smart Jacket ?kosystemet som representerer et bredt spekter av tilbeh?r er utvidet. Alle v?re unike tilbeh?rsprodukter til ElitePad 900 er kompatible med ElitePad 1000 G2. Et helt ?kosystem av tilbeh?r (jakker, dongler, dockingstasjoner og omslag) ivaretar sikkerheten og sikrer gode brukervennlige l?sninger for bedrifter. Blant disse er: HPExpansion Jacket som sikrer flere tilgangsmuligheter, HPProductivity Jacket som har innebygget tastatur, USB-porter og justerbar stand,
HP Security Jacket som har brukeridentifisering via smart card og fingeravtrykksgjenkjennelse for ? hindre uautorisert bruk for bedrifter som har ekstra behov for sikkerhet. HP RetailPOS Jacket er inkludert i HPMX10 Retail Solution og gir muligheter for fleksibel og mobil bruk av kassel?sninger i
butikk. Det er enkelt ? integrere HP ElitePad 1000 G2 til eksisterende IT-milj? med tilgjengelige l?sninger fra HP, LANDesk og Microsoft. Sikkerheten ivaretas med Client Security, HP BIOS og
mulighet for HP Security Smart Jacket. I tillegg har man ved valg av HP ElitePad Service Tool(4)
muligheten til ? gi HP ElitePad full selv-service slik at man sikrer at sensitive data kun er tilgjengelig p? eget nettverk og egne enheter.
HP ProPad 600 Alt man trenger der det skjer
Den nye HP ProPad er bygget for forretningsvirksomheter dere de ansatte er like mye ute av kontoret som inne. HP ProPad har Intel? Atom Quad-Core prosessoren (5) , lang batteritid, Windows
8.1,preinstallerte HP apps og opp til 64 GB lagring i tillegg til mulighet for ? utvide lagringskapasiteten med microSD expansion p? 32 GB(6) . Til HP ProPad vil det komme en rekke tilbeh?r etterhvert, men allerede n? er HP TX1 POS l?sning lansert.
HP ProPad har Bluetooth 4.0 og integrert HP ePrint (7) som gir mulighet til ? skrive ut fra hvor som helst samt en innebygget micro-HDMI og 10 tommers WUXGA skjerm med Corning Gorilla Glass display(8) og tr?dl?st display via Miracast.(9)
HP ProPad har sikkerhetsl?sninger og Microsoft Defender virusbeskyttelse , samt et programvarebasert TPM(10) l?sning som beskytter mot identitetstyveri og sertifiseringsbasert hacking.
HP TX1 POS Solution er et tilbeh?r som st?tter HP ProPad og er designet for sm? butikkmilj?er, sykehusmilj?er, restauranter og lignende. HP TX1 inkluderer et fleksibelt stativ som holder nettbrettet godt fast, men som kan svinges og tiltes opp slik at man enkelt kan f? kundens signatur direkte p? skjermen. Det er enkelt ? ta ut nettbrettet fra stativet slik at man kan ta det med seg. HP TX1 POS l?sning st?ttes av Windows 8.1.
Tilgjengelighet
HP ElitePad og HP Propad er tilgjengelige fra forhandlere fra midten av April

(1) Vertic, 2012
(2) 4G LTE module is optional and requires separately
purchased wireless service contract. Check with provider for availability and
coverage in a specific area. Connection speeds will vary due to location,
environment, network conditions and other factors.
(3) MIL STD testing is pending and is not intended to
demonstrate fitness for U.S. Department of Defense contract requirements or for
military use. Test results are not a guarantee of future performance under
these test conditions
(4) Requires purchase of HP service tool. Additional
information about HP?s self-maintainer program for customers located in the
United States and Canada is available at www.hp.com/partners/SMprogram.
Customers in Latin America, EMEA and Asia Pacific can work directly with their
sales account representative to understand what self-repair program options may
be available.
(5) Quad core is a new technology designed to
improveperformance of certain software products. Not all customers or software applications
will necessarily benefit from use of this technology.
(6) Up to 32 GB of expandable storage. MicroSD card sold
separately. For Solid State Drives (SSD), GB = 1 billion bytes. Actual
formatted capacity is less. Up to 10 GB of system disk is reserved for system recovery
software.
(7) Requires an internet connection to HP web-enabled printer
and HP ePrint account registration (a list of eligible printers, supported
documents and image types, and other HP ePrint details is available at
hp.com/go/eprintcenter).
(8) High-definition (HD) content is required to view HD images.
Resolutions are dependent upon monitor capability, and resolution and color
depth settings.
(9) Miracast compliant
devices are tested to operate with Miracast routers. Utilization requires
proximity to a Miracast router, which is not included with the purchase of this
tablet.
(10) A subset of the
TPM 2.0 specification version v0.89 as implemented by Intel Platform Trust
Technology (PTT).

HP er et av verdens st?rste IT-selskap og tilbyr utskrifts- og personlige dataprodukter, IT-tjenester, programvare og l?sninger som forenkler teknologiopplevelsen for forbrukere og virksomheter. For mer informasjon om HP, bes?k www.hp.no.
I Norge har HP hovedkontor p? IT Fornebu i B?rum, rundt 350 ansatte og ca. NOK 4 milliarder i omsetning.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy