Foto

Varmetr?bbel i hovedstaden kan gi kalde kunder gratis ovn

Visste du at huden din produserer millioner av hudceller hver dag?
Gjennom profesjonell eksfoliering og hjemmebehandling hjelper du huden med ? fjerne d?de og gustne celler som ikke har l?snet fra hudoverflaten.
Samtidig stimulerer du cellefornyelsen for en frisk og sunn hud.
Det er ogs? forskjell p? fysisk og kjemisk eksfoliering. Fysisk eksfoliering bruker friksjon for ? fjerne d?de hudceller, feks maismel og riskorn. Kjemisk eksfoliering l?ser opp “limet” som fester cellene til hudoverflaten.

Dermalogica har f?lgende eksfolianter:
Daily Microfoliant: passer til alle hudtyper. Et unik risenzympulver mikroeksfolierer d?de hudceller og etterlater huden glattere og klarere. Tips: bland Daily Microfoliant med litt vann og Precleanse for en mild, men effektiv leppeskrubb ? myke og deilige lepper i en fei.

Skin Prep Scrub: passer for fet hud. Naturlig maismel polererer vekk d?de hudceller og gir supermyk og frisk hud.

Gentle Cream Exfoliant: passer alle hudtyper unntatt sensitivisert. En ikke-slipende og praktisk 2-i-1 kjemisk eksfoliant og maske. Inneholder aktive fruktenzymer kombinert med hydroksisyrer og beroligende aloe vera. Tips: bland inn et par dr?per Skin Renewal Booster for en mer intens eksfoliering.
Daily Resurfacer: passer alle hudtyper. En kjemisk eksfoliant med unik svampapplikator som gir en presis dose av hydrokisyrer og enzymer som ikke skal skylles av.Tips:Daily Resurfacer er perfekt som en 30-dagers kur til bruk hjemme n?r du trenger intens eksfoliering og gl?d!
Multivitamin Thermafoliant: passer for voksen eller tidlig aldret hud. En aktiv fysisk og kjemisk eksfoliant med anti-age ingredienser som gir unik selvvarmende teknologi som aktiveres av kontakt med vann. Tips: bruk Multivitamin Thermafoliant p? t?rr hud for et mer intenst resultat ? husk ? fukte fingertuppene for ? aktivere den selvvarmende teknologien.
Powerfoliant ChromaWhite TRX: passer for hyperpigmentert eller solskadet hud. En effektiv kjemisk eksfoliant som reduserer pigmentering. Et adskilt pulver og v?ske aktiveres ved f?rstegangsbruk og sikrer fersk produkt med maksimal kraft n?r du trenger det. Tips: bruk C-12 Concentrate og Pure Light SPF30 for ? optimalisere effektene av de lysnende ingrediensene.
Husk at overdreven eksfoliering kan t?rke ut huden, skape irrritasjon og virke mot sin hensikt. Hvor ofte du b?r eksfoliere avhenger av hvilken eksfoliant du bruker og hvilken hudtilstand du har.

N?r Dermalogica m?ter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 ?r har v?rt dedikert til ? skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.
Dermalogica distribueres av Skintific AS i Norge. For mer informasjon kontakt presseansvarlig Trine Sundene Marthinsen p? [email protected] eller p? tlf. 966 25 573

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy