Foto

KAPPAHLS VINTAGE STORIES SS14

Den f?rste serien fra L?Oréal Paris med Filloxane som gj?r h?ret gradvis fyldigere. En oppdagelse i glassindustrien har f?rt til ny innovasjon innenfor h?rkosmetikk. Denne kunnskapsoverf?ringen, sammen med 17 ?r med forskning og partnerskap mellom University of Jussieu og L?Oréals laboratorier har f?rt til utviklingen av Fibrology, en skreddersydd l?sning til tynt h?r.

I hjertet av formelen er Filloxane, en multiaktiv ingrediens som kan trenge inn i h?rstr?et og videre ekpandere seg. Dette gj?r Fibrology til en stor innovasjon som gir livl?st, tynt h?r litt ekstra hjelp for ? komplimentere det som ble tildelt fra naturens side.
Fibralogy, er en avansert l?sning som f?r h?ret til ? virke tykkere fra innsiden. Fibralogy gir h?ret volum og fylde, noe som er umulig ? oppn? dersom h?ret ikke er sterkt. Fibralogy spres slik at fiberet forst?rres fra innsiden. H?ret f?r substans.
Fibralogy Shampoo
Fibralogy shampoo med den innovative ingrediensen Filloxane bidrar til ? gj?re h?ret tykkere og fyldigere. Den skaper substans ved at den lette formelen med Filloxane trenger inn i h?ret og fordeles inne i fiberet*. Etter hver applikering vil h?ret f? gradvis mer substans.
Veil.pris: 59,-
Fibralogy Balsam
Fibralogy balsam med den innovativa ingrediensen Filloxane bidrar til ? gj?re h?ret tykkere og fyldigere. Den skaper substans ved at den lette formelen med Filloxane trenger inn i h?ret og fordeles inne i fiberet*. Etter hver applikering vil h?ret f? gradvis mer substans. H?ret blir tykkere fra innsiden, samtidig som det pleies fra utsiden og blir lettere ? gre ut.
Veil.pris: 59,-
Fibralogy Texturising Treatment / h?rkur
Fibralogy-h?rkuren for tynt og fint h?r med Active Serum gir intens fukt til h?ret, samtidig som den bidrar til ? gi h?ret substans. Den lette formelen er enkel ? skylle ut. H?ret blir gradvis fyldigere og beskyttes mot ytre p?virkninger.
Veil.pris: 95,-
Fibralogy Thickness Booster
Thickness-boosteren er det produktet i Fibralogy-serien som har den h?yeste konsentrasjonen av det substansgivende moleklylet Filloxane. Boosteren brukes sammen med Fibralogy balsam eller h?rkur. Thickness-booster rekker til fire applikeringer. Fordel en gener?s mengde i h?ret, p?f?r deretter Fibralogy balsam eller h?rkur. Skyll ut. Brukes to ganger i uken for optimalt resultat.
Veil.pris: 99,-
*Instrumentelle tester etter bruk av Fibralogy shampoo, balsam, h?rkur og/eller booster.
L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy