Foto

Fibralogy – N? skjer det store ting med tynt h?r

N? kan alle barn l?re seg ? sv?mme i ferien p? Vings familiehotell Sunwing Resorts. I perioden juni til august 2014 tilbyr Ving sv?mmeskole p? et antall utvalgte Sunwing Family Resorts. Det blir ogs? mulig ? leie en privat sv?mmel?rer eller ta et crawlkurs.

? ? kunne sv?mme er en livsforsikring, og i ferien er bading og lek i vannet et naturlig innslag. Derfor er det ekstra g?y ? kunne tilby sv?mmeskole p? flere av v?re Sunwing Family Resorts i sommer, sier Sophie Frisholm, PR-ansvarlig i Ving.

Sv?mmeskolen har tre niv?er, fra nybegynnere til de som kan sv?mme ti meter. Et niv? best?r av fem sv?mmetimer i uken og etter avsluttet kurs f?r deltakeren et sertifikat og en medalje. Sv?mmeskolen koster 595 kroner per deltaker og er for barn og unge fra fire ?r og oppover. Det tilbys ogs? crawlkurs for litt eldre barn og voksne, og det vil v?re mulig ? leie en privat sv?mmel?rer.

? I og med at triathlon stadig ?ker i popularitet tror vi mange kommer til ? finpusse crawlteknikken og l?re seg ? sv?mme raskere og lengre. Dessuten kan man teste de nye ferdighetene i det varme havet, sier Sophie Frisholm.

Sv?mmeskolen gjennomf?res i samarbeid Medley, Sveriges st?rste private sv?mmeskoleakt?r. Sv?mmeinstrukt?rene er utdannet og ansatt av Medley. ? Vi er stolte over at Ving har valgt oss som samarbeidspartner. Sv?mmedyktighet og ?kt trygghet i vannet gj?r ferien b?de tryggere og morsommere, sier Medleys anleggssjef Markus Söderman.
Sv?mmeskolen vil v?re tilgjengelig p? Sunwing Sandy Bay Beach p? Kypros, Sunwing Cala Bona Beach p? Mallorca, Sunwing Makrigialos Beach p? Kreta og Sunwing Arguineguín Seafront p? Gran Canaria.
Sv?mmeskolen bestilles p? ving.no eller p? hotellet med forbehold om ledige plasser.
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers ?rlige unders?kelse.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy