SkiStar Trysil: Midnattskj?ring i vinterferien

Vinterferien handler om sn? og is. Har du lyst til ? l?re mer om dette? Bli med p? Forskerfabrikken p? Norsk Folkemuseum tirsdag i vinterferien. Dette blir garantert b?de spennende, l?rerikt og en dag du sent vil glemme. For barn som g?r p? trinn 4-7. P?melding og begrenset antall plasser.
M?let for vinterferiekurset er at barn skal ha det g?y og bli inspirert til ? l?re mer om naturvitenskap og teknologi. Kursene legges opp slik at elevene f?r unders?ke og forske selv ved hjelp av ordentlig laboratorieutstyr. Vi vil i l?pet av dagen foreta ulike spennende eksperimenter og aktiviteter som kjemisk maleri og badebomber som du kan ta med hjem.
18. februar 2014, kl. 09:00?15:00.
For elever p? 4. – 7. trinn.
Kurset koster 625,-.
P?melding og begrenset antall plasser.

Authors
Top