Foto

Ny l?t fra Violet Road!

V?ren 2014 er Nilson Shoes en av f? eksklusivt utvalgte forhandlere ved relanseringen av adidas’ klassiske tennissko ? Stan Smith. Med flere sesongers frav?r gj?r den sl?ende klassikeren endelig comeback. Med salgsstart i mars m?ned kommer adidas’ Stan Smith dame- og herremodell til ? v?re tilgjengelig i utvalgte Nilson Shoes-butikker samt online p? nilsonshoes.com.
? Ventetiden er over, Stan Smith er endelig tilbake! Et par hvite sneakers har aldri v?rt mer rett enn n?, det er den absolutt heteste trenden i v?r, forteller Niklas Nilsson, innkj?per hos Nilson Shoes.
Den ber?mte ikonmodellen har siden lanseringen i 1972 forflyttet seg fra legendariske stormatcher p? svette tennisbaner og videre ut til trendbevisste motel?ver p? gatene. Med over 40 millioner solgte par har Stan Smith blitt adidas’ mest solgte sko gjennom tidene.
? Etter noen ?rs frav?r gj?r Stan Smith et storstilt comeback. Det f?les fantastisk at vi snart kan tilby kundene verdens mest solgte sportssko, modellen som de fleste har et forhold til, fortsetter Niklas Nilsson.
Stan Smith ? Slik begynte det
Stan Smith var en av USAs st?rste tennisspillere noensinne. I 1971 lanserte man den f?rste tennisskoen helt i skinn. Denne skoen, som da var oppkalt etter en fransk tennisspiller ved navn Robert Halliet, ble brukt av Stan Smith under hans store triumfer i b?de US Open og Davis Cup. Dermed var saken klar, Stan Smith m?tte f? en egen tennissko! En ren silhuett i hvitt skinn med gr?nne detaljer samt en pl?se prydet med Stan Smiths ansikt tok n? sin form.
Modellen er blitt oppdatert flere ganger i ?renes l?p med ulike stiler og farger. Til tross for at det har g?tt over 40 ?r, er den klassiske sneakeren med rene linjer i hvitt skinn en tidl?s modell som alltid st?r seg. Dessuten er ?rets utgave av Stan Smith-skoen laget med stort milj?fokus og en gr?nnere tenkning rundt b?de produksjon og materialvalg. Like popul?r og like rett, en sann original som holder stilen ogs? n?r vi skriver 2014.
Om Nilson Shoes
Nilson Shoes er et konsept for bevisste kunder som vil ha mote, design og popul?re varemerker ? en heldekkende butikk for skoelskere ganske enkelt. Nilson Shoes henvender seg til moteinteresserte kunder og har et bredt utvalg av kjente varemerker. Moderne design i kombinasjon med kvalitet, som st?r seg like godt akkurat n? som i morgen.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Niklas Nilsson, innkj?per sport og herre Nilson Shoes
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)768 84 77 74

Lisa Ander, PR-ansvarlig NilsonGroup
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)768 84 77 73

NILSONGROUP er Skandinavias ledende skokonsern. Gjennom v?re butikkonsepter DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et usl?elig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker. Med ca. 300 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2012.

Similar Posts