Foto

T?ff trekning for Norge i Karate EM

Garmin presenterer GPSMAP? 64s – navigatoren med en 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn, og en h?ysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne som sikrer overlegen signalstyrke. Den robuste og vanntette GPSMAP 64s leveres med barometrisk h?ydem?ler og elektronisk kompass med tre akser. Kobles tr?dl?st til smarttelefon, og f? sporing i sanntid og smart varsling.
Robust h?ndholdt GPS med avanserte sensorer og tr?dl?se tilkoblingsmuligheter
2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn
H?ysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne
Barometrisk h?ydem?ler og 3-akset kompass
Dobbelt batterisystem som er optimalisert for utend?rs bruk
Tr?dl?se tilkoblingsmuligheter via Bluetooth?-teknologi? eller ANT+?
Behold dekningen
Med sin quad helix-antenne og h?ysensitive GPS- og GLONASS-mottaker finner GPSMAP 64s posisjonen din raskt og presist, og den opprettholder den selv i tett skog og dype daler. Fordelen er ?penbar ? uansett om du befinner deg i en dyp skog eller bare n?r h?ye bygninger og tr?r, kan du stole p? at GPSMAP 64s hjelper deg med ? finne veien n?r du trenger det som mest.
Finn retningen
GPSMAP 64s har et innebygd elektronisk kompass med tre akser og vippekompensasjon, slik at den viser riktig retning selv n?r du st?r i ro og ikke holder den vannrett. Den barometriske h?ydem?leren registrerer endringer i lufttrykket for ? fastsl? n?yaktig h?yde over havet, og den kan til og med brukes til ? registrere lufttrykk over tid, noe som gj?r at du kan forutsi mulige v?romslag.
Hold kontakten
N? kan du dele friluftsopplevelsene dine med familie og venner p? direkten ? bare koble GPSMAP 64s til smarttelefonen og ta i bruk sporing i sanntid og Garmin Connect. Med smart varsling kan du ta i mot e-post, tekstmeldinger og varsler tr?dl?st fra din kompatible iPhone? 4s eller nyere. Hold kontakten mens din dyrebare iPhone ligger trygt i ryggsekken.
Stol p? Garmin
Den h?ndholdte GPSMAP 64s er en sann utend?rsekspert ? alle dens funksjoner er laget for ? takle de hardeste og mest utfordrende milj?ene. For ? sikre f?rsteklasses lesbarhet under alle forhold har GPSMAP 64s en lyssterk 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn og er lett ? betjene med hansker i alle typer kalde, v?te og ujevne omgivelser, takket v?re det knappebaserte brukergrensesnittet. Og med det doble batterisystemet f?r du friheten til ? velge mellom ? bruke en batteripakke som kan lades opp i enheten, eller simpelthen vanlige AA-batterier. Fulladet har GPSMAP 64s en kapasitet p? opptil 16 timer, noe som gir deg nok str?m til en hel dag, selv om det skulle dukke opp noe uventet.
Utforsk terrenget
GPSMAP 64s leveres med en rekke navigasjonsfunksjoner. Bruk veipunkter, spor og ruter til trygg navigering utenfor allfarvei, og n?r du skal hjem igjen, kan du alltid stole p? at TracBack viser vei.
Del tr?dl?st
Del veipunkter, spor, ruter og geocacher tr?dl?st med andre brukere som har kompatible enheter. N? kan du gi vennene dine tilgang til favorittfjellturen eller -cachen din uten at du m? bruke datamaskinen. Bare trykk p? Send for ? overf?re informasjonen til en annen tr?dl?s Garmin-enhet.
GPSMAP 64s kan ogs? kobles til kompatible Garmin-enheter, deriblant VIRB?-actionkameraet og ekstra sensorer, slik som temperatursensoren tempe? og pulsm?ler.
Legg til kart
Det er enkelt ? legge til flere kart p? GPSMAP 64s med v?rt store utvalg av detaljerte topografiske kart, maritime kart og veikart. Med 4 GB innebygd minne og et microSD-kortspor kan du enkelt og greit laste ned et av Garmins h?ykvalitets TOPO-kart og legge ut p? stien, koble til forh?ndslastedeBlueChart? g2-kort til flotte dager p? vannet eller City Navigator NT?-kartdata for ? f? detaljert ruting for veier (se Kart-kategorien for kompatibilitet). GPSMAP 64s har ogs? st?tte for BirdsEye? Select-kart som gj?r det mulig ? laste ned h?ykvalitets rasterkart som du kan integrere med de andre kartene. I tillegg er 64s kompatibel med egendefinerte Garmin-kart, et kartformat som gj?r om papirkart og elektroniske kart til nedlastbare kart for enheten, uten ekstra kostnad.
Morsomme funn
GPSMAP 64s st?tter papirl?s geocaching med 250 000 forh?ndslastede cacher med tips og beskrivelser fra Geocaching.com. Uten papir blir du b?de mer milj?bevisst og mer effektiv. GPSMAP 64s lagrer og viser viktig informasjon, inkludert posisjon, terreng, vanskelighetsgrad, tips og beskrivelser. Det betyr at du ikke lenger m? legge inn koordinater manuelt eller ta med utskrifter! 64s er tynn og lett, og den passer perfekt til alle utend?rsaktiviteter.
Planlegg den neste turen
Ta kontrollen over ditt neste eventyr med Garmins kostnadsfrie turplanleggingsprogram BaseCamp? som lar deg vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. Med BaseCamp kan du til og med fortelle om dine siste friluftsopplevelser p? en ny og imponerende m?te ved hjelp av Garmin Adventures som du enkelt kan dele med venner, familie eller andre friluftsfolk. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D p? dataskjermen, deriblant konturlinjer og h?ydeprofiler.
__________________________________________________________________________________

?GPSMAP 64s er en Bluetooth? Smart-enhet som kan synkroniseres tr?dl?st med Bluetooth? Smart-kompatible telefoner. Kontakt mobiloperat?ren for ? bekrefte om telefonen din er kompatibel. Bluetooth?-navnet og -logoene er registrerte varemerker for Bluetooth SIG, Inc.
?Sporing i sanntid via Garmin Connect Mobile-programmet og smart varsling med iPhone? 4s eller nyere
iPhone er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land.

Garmin er grunnlagt p? prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en h?ndfull ingeni?rer i 1989 har etterhvert utviklet seg til ? bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. V?rt m?l har hele tiden v?rt det samme: ? skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike v?re kunders liv. Avansert teknologi skal v?re enkel ? bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker v?rt brede sortiment produkter til flygere, b?teiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsut?vere. Og vi tenker hele tiden p? hvordan vi kan tilpasse og forbedre b?de oss selv og v?re produkter.
Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for b?t, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. V?r gode serviceavdeling gj?r oss i stand til ? yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsf?ringen er forn?yde kunder, og h?per at du som kunde vil f? oppleve hva vi legge i begrepet god service

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy