Foto

Salget av store TV-skjermer tar av til OL

Den europeiske reiselivsbransjen k?ret de beste markedsf?rerne under HSMAI European Awards i London. THE THIEF tok to priser med hjem og ble hedret som rollemodeller i innholdsmarkedsf?ring innen egen bransje.
Denne uken samlet den europeiske reiselivsbransjen seg i London for ? hedre sine egne. I konkurranse med hundrevis av h?yt rangerte europeiske hoteller og destinasjoner var det en norsk nykommer som ble nattens dronning og tok to priser med hjem. THE THIEF vant gull i ?Content Marketing of the Year? og kommunikasjonssjef Siri L?ining Kolderup ble utnevnt til en av bransjens ?Top 20 Extraordinary Minds in European Travel and Hospitality? under HSMAI European Awards. .
– THE THIEF har klart ? utnytte den valgte markedsposisjoneringen med en solid strategisk f?ring og videre ned til den taktiske markedsaktiviteten. Dette er relativt lett ? snakke om, men vanskelig ? gjennomf?re, sier juryleder B?rd Tronvoll, professor ved H?yskolen i Hedmark.
Tronvoll og hans kollega i juryen, professor Phil Klaus ved Brunel University i London, mener markedsf?ringsprisen og utnevnelsen til Siri L?ining Kolderup g?r h?nd i h?nd.
– L?ining Kolderup har tatt sats og skapt en hotellopplevelse som er unik i verdenssammenheng. Hun er visjon?r, har guts og mot som er til etterf?lgelse for kommunikasjonssjefer over hele verden. Bravo! begrunner Klaus.
To nordmenn p? topplisten
I tillegg til de to prisene til THE THIEF fikk ogs? Eivind Roald, Executive Vice President Sales and Marketing i SAS, en plass p? Topp 20-listen sammen med L?ining Kolderup. Thief Executive Officer Jarle Moen er ydmyk over prisdrysset.
– Tilliten fra gjestene og anerkjennelsen fra v?re kollegaer betyr mye for oss. N? er f?rste kapittel skrevet. Vi lover at vi skal fortsette med ? ta modige, overraskende valg, sier Moen.
L?ining Kolderup trekker frem THE THIEFs mange bidragsytere og partnere for ? forklare ?tyveformelen?.
– THE THIEF er en historie om en dristig idé som vokste til ? bli et hotell, fylt med bidrag fra designere, kunstnere, musikere og hotellmedarbeidere som brenner for ? levere den beste hotellopplevelsen. Prisene deler vi med alle som har bidratt til ? skape en ny hotellmerkevare.
For mer informasjon, kontakt:
Jarle Moen, Thief Executive Officer
Mobil: +47 924 62 010
Email: [email protected]

Med Oslos r?este beliggenhet p? Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine bes?kende ut av hverdagen, inn i morgendagens hotellopplevelse. THE THIEF er et livsstilshotell bygget p? en b?rekraftig grunntanke i Oslos mest fremoverlente bydel. www.thethief.com

Similar Posts