Foto

Kj?rlighetsvin til Valentines

Norge har f?tt en t?ff trekning i europamesterskapet for juniorer som arrangeres i Lisboa denne helgen. Det deltar hele 45 nasjoner i mesterskapet. I fjor vant ?smund Slettevold fra Os vant bronse i klassen -76 kilo. I ?r har ?smund Slettevold g?tt opp en klasse og skal konkurrere i tungvektsklassen.
Norge satser p? karate
Norges Kampsportforbund satser sterkt p? karate, og har engasjert Dr. Wayne Otto O.B.E. (Officer of the British Empire) fra England som eksperttrener. Wayne Otto er med blant annet ni VM-gull den mest suksessrike karateut?ver i verden. Han har tidligere v?rt landslagstrener for England, og er hedret av dronningen i Storbritannia for sin innsats innen karate.
M?lsettingen er at i l?pet av noen ?r skal vi kunne v?re med ? kjempe om medaljer i EM og VM i karate. Karate er en IOC idrett som er stor internasjonalt og i Norge. I Norge er det over 16.000 ut?vere som trener karate i kampsportforbundet.
Kadetter:
Daniel Cho Johnsen , -57kg, Sentrum Kampsport Senter Sarpsborg skal m?te Christos Ioannoy fra Kypros i sin f?rste kamp. Vinner han kampen skal ha m?te vinneren mellom Jordan Neves fra Luxemburg og Pilip Novak fra Kroatia i neste kamp. Det deltar 31 ut?vere i klassen.

Ole Christian Hansen ,-63kg, Sentrum Kampsport Senter Sarpsborg skal m?te George Braykov fra Bulgaria i sin f?rste kamp. Vinner han kampen skal han m?te vinneren mellom Niklas Hoermann fra Makedonia og Asterios fra Hellas i neste kamp. Det er 31 ut?vere i klassen.
Haakon Karstensen ,-70kg, Skedsmo karate klubb skal m?te Vladimir Gaspar fra Kroatia i sin f?rste kamp. Vinner han kampens skal han vinneren mellom Mario Hodzic fra Makedonia og Johnathan Gilmour fra Skottland i neste kamp. Det er 33 ut?vere i klassen.
Junior:
Jonathan Pedersen , -60kg, Skedsmo karate klubb skal m?te Daniele Simmi fra Italia i f?rste kamp. Vinner han kampen skal han m?te vinneren mellom Louis Gainza fra Spania og Thomas Silvia fra Portugal. Det er 33 ut?vere i klassen.
U21:
Maria Roll , -60kg, Mizuchi karate klubb skal m?te Karen Jimenez Gomez far Spania i sin f?rste kamp. Vinner hun skal hun m?te Julia Priewasser fra ?sterrike i neste kamp som har f?tt walkover. Det er 33 ut?vere i klassen.
Lotte Andersen, +60kg, Stavanger karate klubb hun skal m?te Danka Zoric fra Kroatia i sin f?rste kamp. Vinner hun skal hun m?te Nevena Nikolic fra Serbia som har f?tt walkover. Det er 23 ut?vere i klassen.
Halvor Gr?nvold , -78kg, Tiger karate klubb skal m?te Mattias Pedersen fra Danmark i sin f?rste kamp. Vinner han kampen skal han m?te Mikael Wood fra Finland i neste kamp som har f?tt walkover. Det er 34 ut?vere i klassen.
?smund Slettevold, +78kg, Os karate klubb skal m?te Filip Glatz fra Slovakia i sin f?rste kamp. Vinner hans kal han m?te vinneren mellom Sanin Kanlic fra Bosnia-Hercegovina og Szymon Olowski fra Polen i neste kamp. Det er 30 ut?vere i klassen.
Tidskjema
Kadettene konkurrerer p? fredagen, mens juniorene skal konkurrere p? l?rdag. De som konkurrerer i U21 skal konkurrere p? s?ndag.

Rankingliste ligger her
http://setopen.sportdata.org/wkfranking/ranking_main.php
man kan se kampene live her https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=2&ver_info_action=livestream#a_livestream

Trekningslistene ligger som vedlegg
Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy