Foto

Smögens Hafvsbad p? hälsomässa p? Telenor Arena

Vann Spa Hotell & Konferens p? Hälsa 2014 – Telenor Arena, Oslo.
Nu till helgen 7-9 februari äger Hälsa 2014 rum p? Telenor Arena i Oslo. Hälsa 2014 är tre mässor under samma tak – Hälsa, Träning & Health & Beauty.
Hälsa 2014 är Norges viktigaste mötesplats för alla som är intresserade i fysisk och psykisk hälsa, träning, sund mat etc.
Ni träffar oss i monter A111 tillsammans med Svenska Spa Hotell.

Checka in. Andas ut. Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifierat och Svanenmärkt, med 151 dubbelrum och 5 sviter. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. Hotellet är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden. Gullmarn är Sveriges enda tröskelfjord med ett p? m?nga sätt unikt marint liv och den har därför blivit utsedd till marint skyddsomr?de. När du har checkat in och ställt ner ditt bagage rekommenderar vi att du antingen klär p? dig och g?r ut ? den närmaste omgivningen bjuder p? väldigt mycket som är värt att se ? eller klär av dig och g?r ner till v?rt spa. Här finns ovanligt mycket som talar för att du kommer att trivas.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy