Foto

Ricoh lanserer nye fotoprodukter, b?de under eget navn og i Pentax-sortimentet

06-02-2014 06:45 Fretex Gi bort dagen startet som en god idé i anledning skudd?rsdagen 2012, da Marianne Danielsen, daglig leder i Engasjert Byr? i Trondheim, fant en "ekstra" dag i kalenderen. Marianne og Engasjert Byr? ville gi bort denne "bonusdagen" til Barnas Stasjon. I ?r samarbeider Gi bort dagen med Fretex. Bedrifter oppfordres til ? sende ansatte hjem for ? rydde og gi til Fretex.

Gi bort dagen startet som en god idé i anledning skudd?rsdagen 2012, da Marianne Danielsen, daglig leder i Engasjert Byr? i Trondheim, fant en “ekstra” dag i kalenderen. Marianne og Engasjert Byr? ville gi bort denne “bonusdagen” til Barnas Stasjon, og bidra med kompetansen og tiden til alle ansatte – hele dagen.

– Vi oppdaget snart at idéen var for god til at vi kunne holde den for oss selv – flere m?tte jo f? mulighet til ? kjenne p? den gode f?lelsen ved ? gi. Interessen var formidabel; etter en m?neds innsats var det opprettet cs. 50 koblinger mellom giverbedrifter og mottakerorganisasjoner. I 2013 oppn?dde vi hele 170 store og sm? koblinger, noe som forteller oss at interessen og engasjementet er ?kende.For det er det vi gj?r, vi kobler givere og mottakere. Vi er bindeleddet som fungerer slik at koblingene blir av en slik kvalitet at b?de giver og mottaker f?r mest mulig ut av dagen, forteller Marianne Danielsen.

Fretex er en samarbeidspartner til Gi bort dagen. Virksomheter kan sende sine ansatte hjem noen timer f?r arbeidsslutt for ? rydde i skuffer og skap. Fretex m?ter opp p? arbeidsplassen dagen etter og henter tingene og kl?rne. Gavene bidrar til at Fretex kan fortsette ? gi b?de mennesker og ting nye muligheter.
Gjerdrum kommune er med!
En ansatt i NAV (Gjerdrum Kommune, Akershus) ville bli med p? Gi bort dagen og dro med seg hele Serviorget og ordf?rer Anders ?stensen og r?dmannnen. N? skal de hjem ? rydde, ta med seg det de ikke trenger p? jobb, s? kommer Fretex kommer og henter, forteller Marianne Danielsen.

A to już wiesz?  Ny patentert barneseng gir h?p til familier med v?kenetter.

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Mari Kleppan p? mobil 97 51 27 18 eller mail [email protected] hvis du har sp?rsm?l eller andre foresp?rsler.

Om Fretex
Fretex er Norges st?rste bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Den f?rste butikken ?pnet i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Fretex er ogs? Norges st?rste attf?ringsbedrift. I dag er vi ca. 2000 personer som til daglig har v?rt arbeid i Fretex, hvorav ca 1600 er p? ulike attf?ringstiltak. Vi finnes i de fleste fylker hvor vi samarbeider godt med offentlige etater, n?ringsliv, givere og kunder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy