Foto

Fr?der signerer med Columbia/Sony Music!

I forbindelse med 200 ?rs jubileumet til Norges Grunnlov lanserer vi en 17. mai-sl?yfe. ?verst p? sl?yfen har vi laget en riksl?ve slik den s? ut 1814. Vi er veldig forn?yde med resultatet. Pris kr 590,-

Om Huldres?lv
Huldres?lv er designet av gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen og blir laget p? v?rt gullsmedverksted i Skien. Vi er kjent for norsk-produserte smykker av h?y kvalitet der b?de design og h?ndverk skal t?le tidens tann. V?re smykker har gledet damer over hele verden siden 1994.
Alle ringer, kjeder og armlenker kan lages i ?nsket st?rrelser og lengder. Smykkestenene kan ogs? leveres i flere farger.
Huldres?lv selges i gullsmedforretninger og husflidsforretninger over hele landet.
For mer informasjon om Huldres?lv AS og v?re produkter, se www.huldresolv.no.

Similar Posts