Foto

Samsung lanserer l?sninger for integrasjon, samhandling og inspirasjon p? ISE

Maria Sandvik Gjerde fra fris?rkjeden Nikita Hair tok en historisk seier da hun l?rdag gikk helt til topps og vant prisen ??rets L?rling? p? fris?rbransjens svar p? Oscar utdelingen i Oslo for andre ?r p? rad.

Da prisen ??rets l?rling? ble delt ut sto jubelen i taket hos de mange fris?rene fra Nikita Hair som var tilstede p? prisutdelingen.
Det er forbundet Norske Fris?r og Velv?rebedrifter (NFVB) som hvert ?r arrangerer storsl?tt og h?rfin fest i Oslo hvor hele Norges h?r- og skj?nnhetselite samles.
? Jeg er veldig overrasket, det var uventet at jeg skulle vinne i ?r ogs?, sier en stolt vinner som i sterk konkurranse vant prisen ??rets l?rling? for andre ?r p? rad. Prisen gis p? bakgrunn av nytenkning, faglig dyktighet og kreativitet. Det er en historisk seier ettersom prisen aldri har v?rt delt ut til samme l?rling to ?r p? rad. At det er knapt et ?r siden Maria var ferdig ved Norsk Fris?rskole i Trondheim sier alt om denne jentas kvaliteter.
– Det er en veldig god f?lelse ? f? anerkjennelse for jobben jeg gj?r, sier vinneren og sier at det hjelper veldig p? ? ha s? mange flotte kollegaer som heier henne frem. ? Det er det som er s? fantastisk med ? jobbe i Nikita, samholdet er utrolig sterk og vi heier p? hverandre.
Enorme karrieremuligheter

Maria jobber p? Nikita Hairs avdeling p? Mercur i Trondheim, en by som er i tet i den faglige utviklingen i fris?rbransjen. Ogs? Lisbet Hildre fra Nikita Hair i Trondheim var nominert under ?rets prisutdeling til prisen ??rets fris?r?. Administrerende direkt?r i Nikita Hair, Mette Engeli sier stolt at Maria er et talent av de sjeldne. ? Maria er en fantastisk rollemodell som viser at v?r spennende bransje byr p? uante muligheter for mennesker som vil, sier Engeli.
Jubileums?r

Maria Sandvik Gjerde er k?ret til ?rets l?rling det samme ?ret som Nikita Hair feirer ? ha gjort nordmenn finere p? h?ret i tretti ?r. I 1984 ?pnet kjeden sin f?rste salong utenfor Bod?, og har vokst til ? bli Nordens st?rste fris?rkjede med over 100 salonger.
Fris?rkjedens grunder, Inger Ellen Nicolaisen roser sine dyktige medarbeidere og sier at det har v?rt en fantastisk utvikling i fris?rbransjen de siste tretti ?rene. ? Det har skjedd utrolig mye i bransjen, moter og teknikker endrer seg og takket v?re dyktige fris?rer som Maria blir fremtiden enda mer spennende, sier en stolt Nicolaisen.

Tidligere priser og utmerkelser til Nikita Hair:
?rets l?rling 2013: Maria Sandvik Gjerde

?rets fris?r 2012: Art Director, Kristine Svanem

?rets Fris?rkonsern 2012

Trend Vision: Art Director Kristine Svanem

?rets Avant Garde 2010: Art Director, Kristine Svanem

Salon Entrepreneur of the Year: Global Salon Business Award 2008

General Management, Entrepreneurial Excellence 2006: Global Salon Business Awards

?rets Fris?rbedrift 2006

Entrepreneurial Spirit of the Year 2004: Global Salon Business Awards

Nominert til ?rets Fris?rbedrift 2004: Nikita Hair

Entrepreneur of the Year 2003: Inger Ellen Nicolaisen

?rets Forretningskvinne 2002: Inger Ellen Nicolaisen

?rets Fris?rbedrift 2001: Nikita Hair

Kunsten ? lede 2000: Inger Ellen Nicolaisen

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy