Foto

Stor interesse for samtidskunst p? H?vikodden

Bildet viser Hyundais WRC Service Park, med fritt innsyn for publikum
Etter ? ha brutt i Rally Monte Carlo er Hyundai Shell World Rally Team n? klar for ? fullf?re Rally Sweden, som starter denne uken. Finske Juho Hänninen stiller sammen med lagets f?rstef?rer belgiske Theirry Neuville. Teamet er godt forberedt for vinterforhold etter fem dagers test i Rovaniemi i Finland i desember og en mindre vintertest sist helg.
M?let n? er ? ?ke l?rekurven ytterligere i teamets andre start i WRC. For teamet er det n? viktig ? h?ste s? mye erfaring som mulig ved ? logge flest mulig konkurransekilometer.
Les intervju med f?rerne og teamleder i vedlagte pressemelding fra Hyundai Motorsport.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy