Foto

N? skal Hyundai i m?l

03-02-2014 11:03 Norges Kampsportforbund Se presentasjonen der hvor landslagstrener Dr. Wayne Otto presenterer opplegget for kumitelaget. Alle, uansett hvilken karatestilart, kan alle med litt konkurranseerfaring komme p? rekrutteringslaget. Kravet er at man m? f?lge utviklingsplanen, og at klubben samarbeider med forbundet om utviklingen.

Se presentasjonen der hvor landslagstrener Dr. Wayne Otto presenterer opplegget for kumitelaget.
Alle, uansett hvilken karatestilart, kan alle med litt konkurranseerfaring komme p? rekrutteringslaget. Kravet er at man m? f?lge utviklingsplanen, og at klubben samarbeider med forbundet om utviklingen.
Norges Kampsportforbund satser sterkt p? karate, og har engasjert Dr. Wayne Otto O.B.E. (Officer of the British Empire) fra England som landslagstrener. Wayne Otto er med blant annet ni VM-gull den mest suksessrike karateut?ver i verden. Han har tidligere v?rt landslagstrener for England, og er hedret av dronningen i Storbritannia for sin innsats innen karate.
Mange tror at tilrettelegging av konkurranseidrett p? nasjonalt og regionalt plan er toppidrett, men dette er ikke tilfelle.Vi m? ha langsiktig m?lrettet utvikling og dette m? gj?res i samarbeid med klubbene.
Se foredraget og last ned planen som ligger som vedlegg Utviklingstrapp karate kumite
Dr. Wayne Otto og Raik Tietze som er ansvarlig for talentutviklingen i Norges Kampsportsforbund har laget en utviklingstrapp som er det f?rste steget for utviklingen mot ? bli en toppidrettsut?ver innen karate kumite. I denne boken f?r du informasjoner og hjelp for trening av viktige karate driller og m?ter ? evaluere deg selv. I tillegg f?r du enkle m?ter, metoder og kunnskap om trening for viktige basisferdigheter for karate som utholdenhet, hurtighet og styrke. Denne utviklingstrappen er et verkt?y for b?de trenere og ut?vere.
Hvor finner du den ?
S?k i iTunes under ?karate kadett utviklingstrapp?. ?pne iBooks, g? til “butikk” og s? taste inn s?keord. Boka ligger ikke p? nettet / p? vanlige nettsider. Den ligger i iTunes butikk, tilgjengelig
via iBooks p? iPad eller iTunes for alle. Den er tilgjengelig p? mac, IPad og kommer p? iPhone om noen dager.
https://itunes.apple.com/no/book/utviklingstrapp-karate/id795184167?l=nb&mt=11
Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

A to już wiesz?  Hyundaif?rere med sommerjobb

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy