Foto

Tidenes storsatsning p? boligmessene

Clear Start er utviklet av Dermalogica, verdens ledende profesjonelle hudpleiemerke, for ? behandle yngre utbruddsdisponert hud. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter gir den reneste huden noensinne.
Foaming Wash: Denne skummende rensen reduserer kviser ved ? fjerne d?de hudceller, skitt og overfl?dig talg som tetter porene og for?rsaker utbrudd. St?rrelse: 177 ml.

Pore Control Scrub: Mikroperler skrubber bort tilstoppende d?de hudceller, dyprenser porer og sorte prikker, og vil dermed etterlate huden klar og glatt. Rensende leire absorberer overfl?dig talg og avfallsstoffer. Planteekstrakter virker oppkvikkende p? huden. St?rrelse: 75ml.

All Over Toner: En unik og rensende tonere, kontrollerer overfl?dig talg og bidrar til ? fjerne kviser i ansiktet og p? kroppen. Forfriskende ekstrakter kj?ler og klarner huden. St?rrelse: 120ml.

Daytime Treatment: Denne daglige, lette fuktighetskrem kombinert med kraftig kvise-behandling, dreper bakterier for ? stoppe utviklingen av kviser f?r de dukker opp. St?rrelse: 60ml.

Matte Moisturizer SPF 15: En fuktighetsgivende formel som inneholder botaniske ekstrakter som absorberer talg i fete omr?der som nese og panne, for ? gi en matt hudoverflate. SPF beskytter mot UV-str?ler som kan forverre kviser og gi m?rke flekker. Kan brukes alene eller etter p?f?ring av Daytime Treatment. St?rrelse: 60ml.

Cooling Masque: Reduser r?dhet og bli kvitt kviser. Denne masken klarner kviser, samtidig som den gir en kj?lende, oppfriskende og lindrende f?lelse p? huden. St?rrelse: 75ml.

Emergency Spot Fix: P?f?r denne effektive, konsentrerte gelen, direkte p? kvisen: produktet n?ytraliserer kvise-bakterier dypt nede i porene, for raskt ? klarne sporadiske utbrudd. St?rrelse: 9ml.Overnight Treatment: V?kn opp til en klarere hud. Denne usynlige behandlingen absorberes raskt og vil deretter jobbe hele natten for ? bekjempe kviser. Sov godt mens den renser, for ? sikre deg klarere hud n?r du v?kner. Mindre tilstopninger, f?rre kviser og redusert r?dhet. St?rrelse: 60ml.

Clear Start Start Kit: Et praktisk kit med fem produkter: Foaming Wash- 50ml, Breakout Clearing All Over Toner- 50 ml, Breakout Clearing Daytime Treatment- 15ml, Oil Clearing Matte Moisturiser SPF15, Breakout Clearing Overnight Treatment.

Alle produktene er tilgjengelig hos utvalgte hudpleieklinikker og i alle Vitus Apotek fra februar 2014.

N?r Dermalogica m?ter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 ?r har v?rt dedikert til ? skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.
Dermalogica distribueres av Skintific AS i Norge. For mer informasjon kontakt presseansvarlig Trine Sundene Marthinsen p? [email protected] eller p? tlf. 966 25 573

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #BBJ   #Norges Kampsportforbund Dr   #Norges Kampsportforbund Karate   #Raik Tietze