Foto

GIGA X8 setter ny standard.

– Vi tilbyr mer enn noensinne p? v?re boligmesser i 2014, sier Stewart Stjernholm, adm. dir. i Compass Fairs AS som arrangerer boligmessen ?Gj?r Din Bolig Bedre?. I fjor brukte nordmenn over 60 milliarder kroner p? hus og hjem, og alt tyder p? at tallet ?ker i ?r. Nordmenn er verdensmestere i oppussing, og dette f?lger boligmessene opp med hele 22 messer og tidenes st?rste messekonkurranse.
Hus og hjem g?r aldri av moten
Siden den spede start for 18 ?r siden, har Stjernholm og medarbeidere i Compass Fairs AS utviklet boligmessekonseptet til det profesjonelle og kompetente maskineriet det er i dag. Hvert ?r reiser messearrang?ren land og strand rundt og arrangerer boligmesser som for mange er ?rets store happening. – Vi skaper en arena hvor det boliginteresserte publikum m?ter fagekspertise fra mange relevante bransjer. Relasjonene som skapes p? messene har f?rt til b?de lokal verdiskaping og mange nye og oppfriskede hjem opp gjennom ?rene, sier Stjernholm.
Norges st?rste inspirasjonskilde til hjemmet
Netthandel ?ker i utbredelse, ogs? innen bransjer som tidligere kun hadde fysiske forretninger. Trenden n? er at typiske nettbutikker innen hjem og interi?r ser en stor verdi i ? bruke boligmessen som et ambulerende showroom. – Vi ser ogs? en generell ?kning i antall bransjer som bruker messen som medie og m?teplass, forteller Stjernholm. – Boligmessen er Norges st?rste inspirasjonskilde til hjemmet, og utstillerne v?re vet av erfaring at de kommer i dialog med et stort og kj?pekraftig publikum med konkrete behov, enten de skal gj?re estetisk overflatebehandling eller n?dvendig vedlikeholdsarbeid. V?rt publikum kommer ?r etter ?r for nyheter, r?d, inspirasjon og gode messetilbud.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Boligmessen har en stolt tradisjon med svimlende gevinster p? konkurransene sine, hvor en heldig finalist har vunnet et hus. – I ?r lanserer vi tidenes st?rste messekonkurranse med hele to hus og en dobbelgarasje i potten, forteller Stjernholm entusiastisk. ? Ja, du h?rte riktig, to hus og en dobbelgarasje! Premien er verdt hele 2,5 millioner kroner, og leveres av husleverand?ren Hedalm AS i samarbeid med Compass Fairs AS og Boligklubben bMember.
Hedalm AS satser friskt
– Vi markerer oss ekstra p? boligmessen i ?r som en av satsningsomr?dene etter en nylig fusjon mellom Hedalm Anebyhus AS og Hedalm Byggtech AS, forklarer Tore Reite Larsen, salgssjef og messeansvarlig i det fusjonerte selskapet Hedalm AS. Hedalm AS hadde stor suksess med 20 prosent flere solgte boliger i 2013, og lanserer i vinter en ny huskatalog med over 20 nye modeller. – Nyhetene presenteres p? de 22 messene sammen med v?re ?vrige bestselgere, forteller Reite Larsen, og oppfordrer alle med byggeplaner til ? ta seg en tur innom Hedalm Anebyhus sin stand for mer informasjon og et skikkelig godt messetilbud. – P? messene forteller vi ogs? om fordelene med v?rt effektive leveransesystem for fabrikkfremstilling av boliger, basert p? element- og modulproduksjon fra egen fabrikk i Norge. Hedalm AS har et omfattende nett av region- og salgskontorer og samarbeidspartnere rundt om i Norge, og er dessuten i gang med ? bygge opp et forhandlernett.
– M?let er ? ekspandere og knytte til oss representanter p? flere geografiske steder, og boligmessene er i s? m?te en perfekt arena for b?de ? profilere de flotte Hedalm Anebyhus-modellene v?re og ? skape nye relasjoner, avslutter Reite Larsen.

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 22 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Vi har tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og arrangement, og i 2012 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia. I 2013 har vi blant annet arrangert Reiselivsmessen og Sj?en for Alle.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy