Foto

Rekordutbetaling til Coop-medlemmene – igjen

N? kommer Riedel med glasset som er spesiallaget for Coca-Cola
(L?renskog, 30. januar 2014) Vinkjennere over hele verden holder glassene til den tradisjonsrike familiebedriften Riedel som sine favoritter. Overraskelsen er nok dermed stor n?r selskapet n? lanserer sitt nyeste glass ? beregnet p? Coca-Cola.
Riedel lanserer i disse dager nyheten om at den nesten 300 ?r gamle familiebedriften har utviklet et glass for ? bringe frem smaken av Coca-Cola p? best mulig m?te. Dette er det f?rste glasset Riedel lager som ikke er for vin, ?l eller sterkere drikkevarer.
Tiende generasjons Riedel-sjef, Georg Riedel, tok selv turen til drikkevaregiganten i Atlanta tidlig i 2013. Der m?tte han personer med inng?ende kunnskap om innholdet og smakene i Coca-Cola.
Eksperter gjennomf?rte flere runder med tester p? 18 forskjellige glassprototyper med ulike fasonger og st?rrelser. I denne prosessen oppdaget Coca-Cola sine egne eksperter hvor mye ulike glassfasonger har ? si for opplevelsen av smaksbalansen i Coca-Cola.
Til slutt valgte smakspanelet enstemmig glasset som best fikk frem totalopplevelsen av brusingen og den gode smaken av Coca-Cola. Formen p? dette glasset er den samme som p? Riedels velkjente Sauvignon Blanc-glass.
Riedel jobbet deretter videre, for at glasset i enda st?rre grad skulle rendyrke smaken av Coca-Cola. Resultatet av dette arbeidet er det spesielle glasset som n? lanseres.
? Dette er en morsom nyhet for oss i Coca-Cola, sier kommunikasjonsdirekt?r Stein R?mmerud i Coca-Cola Enterprises Norge.
? Riedel er kjent for ? designe glass som understreker smaken i ulike viner; de ser glass som instrumenter som kan levere optimale smaksopplevelser. Vi er mange som n? gleder oss til smaksopplevelsen av en kald Coca-Cola i det nye glasset de har designet, avslutter R?mmerud.
I Norge vil det nye Coca-Cola glasset fra Riedel kunne kj?pes fra begynnelsen av mars hos Howard Kj?kkenskriveri i Oslo, samt alle Kitchn butikkene i Norge.

Om Coca-Cola Enterprises Norge
Oppskriften p? Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I 1895 fantes drikken i alle statene i USA, og ved ?rhundreskiftet kom Coca-Cola til Europa. I Norge kom Coca-Cola p? markedet i 1926. Siden 1997/98 har Coca-Cola Enterprises Norge AS hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget p? L?renskog, like utenfor Oslo, markedsf?res og distribueres, i tillegg til Coca-Cola, ogs? Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Mer, Nestea, Minute Maid, Burn,Kuli og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises AS har til sammen ca. 700 ansatte i Norge. Selskapet omsatte for ca 2,5 milliarder kroner i 2012 og solgte 290 millioner liter drikke her til lands.
Se www.coca-cola.no for mer informasjon eller v?r nettside om samfunnsansvar: http://cceansvar.no/

Similar Posts