Foto

Kreative og pedagogiske treleker fra Skip Hop

29-01-2014 08:10 Mari Design AS Det er oftest utfra behov de gode ideene oppst?r. Det gjelder ogs? hengesengen FlexiCrib. Behovet var i utgangspunktet en hengeseng fordi det var for liten plass p? soverommet til vugge eller sprinkelseng. Bonusen kom med tilbakemeldingene fra glade foreldre som ikke bare fikk en plassbesparende seng, men et barn som sov mye bedre enn f?r.

Det er oftest ut ifra behov de gode ideene oppst?r. Det gjelder ogs? hengesengen FlexiCrib. Behovet var i utgangspunktet en hengeseng fordi det var for liten plass p? soverommet til vugge eller sprinkelseng. Bonusen kom med tilbakemeldingene fra glade foreldre som ikke bare fikk en plassbesparende seng, men et barn som sov mye bedre enn f?r.

En mamma fra Stavanger st?r bak ideen om en hengende seng som kan brukes fra nyf?dt til 4 ? 5 ?r. Sengen kom p? markedet i desember 2012 og f?r utelukkende gode tilbakemeldinger om ?kt s?vnkvalitet. Barna sover lengre og bysses lett i s?vn igjen om de v?kner. Den gyngende sengen gj?r at n?r barnet beveger seg vugges det av sin egen bevegelse, lett og forsiktig, ingen br? bevegelser.
Det er oftest utfra behov de gode ideene oppst?r.
Det gjelder ogs? hengesengen FlexiCrib. Behovet var i utgangspunktet en hengeseng fordi det var for liten plass p? soverommet til vugge eller sprinkelseng. Bonusen kom med tilbakemeldingene fra glade foreldre som ikke bare fikk en plassbesparende seng, men et barn som sov mye bedre enn f?r.

Én mamma slapp ? g? tur i stuen med vognen hver kveld for ? f? babyen til ? sove. Én mamma kunne fortelle at jenta hennes sov hele natten gjennom allerede den andre natten i hengesengen. Én sliten mamma lurte p? om det var for sent ? pr?ve hengesengen n?r babyen var over ett ?r og klart hun kunne det. Én mamma syntes ikke det var noe kjekt at babyen snudde seg p? magen hver natt. I hengesengen vugget barnet seg selv slik at han sovnet f?r han kom rundt og ble liggende p? ryggen. Én mamma forteller at i l?pet av ett ?r med hengeseng har hun bare tatt barnet opp 4 ? 5 ganger i forbindelse med sykdom, ellers soves det godt. Klart at dette gj?r bra for familien!
Hvilken betydning har god s?vn for oss?
S?vn er en forutsetning for liv, en livsviktig tilstand som mennesker ikke kan overleve mange dager uten. P? kort sikt gir d?rlig s?vn eller s?vnmangel konsentrasjonsvansker og hum?rsvingninger. P? lengre sikt gir det redusert motstandskraft mot sykdom, tapper oss for energi og gir sosiale konsekvenser.

A to już wiesz?  KAPPAHL SKAPER MOTE MED MILJ?VENNLIG FOKUS

Vi har forskjellige s?vnstadier som vi passerer i l?pet av en natt. Det starter med en innsovningsfase som etterf?lges av dypere s?vn. Minimum 2 timer dyp s?vn er viktig for oss. F?r vi ikke det over tid, vil det p?virke oss negativt p? en eller annen m?te.
S?vnmangel gj?r hjernen mindre koordinert og effektiv.
Et uthvilt barn vil kunne klare ? ta i bruk flere omr?der av hjernen for ? gjennomf?re en oppgave. Dersom barnet sover én time mindre per natt i en uke, er det nok til ? svekke konsentrasjonsevnen. Er barnet ditt en liten ulykkesfugl? Det kan v?re mange grunner til det, men s?vnvaner kan ogs? spille inn. Tr?tte barn blir mer slitne, og har dobbelt s? stor sjanse for ? skade seg sammenlignet med andre.

Mer s?vn f?rer til mindre snufsing.
D?rlig s?vn svekker immunforsvaret, og gj?r at du lettere vil kunne bli forkj?let. Forkj?lelser rammer likevel de fleste og hengesengen har en enkel l?sning for h?ydejustering som gj?r at kan man heve hodeenden av sengen slik at det blir litt lettere ? puste. Sengen kan ogs? vaskes slik at barnet sover i en ren seng uten smittefare.
De aller fleste mammaer og pappaer vil nikke bekreftende n?r vi sier at vi ikke visste hvor viktig s?vn var f?r vi fikk barn og nattes?vnen ble forstyrret. Hengesengen FlexiCrib er helt sikkert ikke l?sningen for alle, men kan likevel bidra til et bedre liv for mange familier.
(Kilde www.parenting.com, www.jensen.no og www.flexicrib.com)
FlexiCrib er en kombinert babyvugge og barneseng med et innovativt og plassbesparende design for alle sm?barnsforeldre. Sengen er designet av det velrenommerte og prisvinnende industridesignerfirmaet SLIP, etter en patentert idé fra Mari Design AS.

A to już wiesz?  Boozt.com introduserer Marc O'Polo for kvinner

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy