Foto

FINN lanserer ny markedsplass for kj?p og salg av tjenester

Apollo innf?rer et nytt evalueringssystem tilknyttet sine hoteller. Reises?kende nordmenn kan n? henvende seg til tidligere gjester n?r de lurer p? noe.

Reiseselskapet Apollo har innf?rt tjenesten ?Sp?r en gjest? p? sine nettsider. I tillegg til tilgang p? gjestenes vurdering og Trip Advisor-anmeldelser, betyr det at bes?kende kan kontakte tidligere
gjester.
– Folk som skal ut p? ferie er gjerne opptatt av detaljer. Ved ? sp?rre en tidligere gjest, kan de f? svar p? helt konkrete ting som de kanskje ikke finner svar p? andre steder, sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo.
Med ?Sp?r en gjest?, kan reisende nemlig stille sp?rsm?l til andre som har bodd p? hotellet
de skal reise til. Over halvparten av de som har reist med Apollo den siste tiden har sagt ja til ? la seg kontakte.
Gull til de beste hotellene
For ? hjelpe andre reisende, blir alle sp?rsm?l og svar publisert p? nettsiden.
– Vi h?per tjenesten gj?r at det f?les ekstra trygt ? reise med Apollo. N? kan de som lurer p? noe sp?rre en tredjepart som har v?rt der og opplevd stedet, samtidig som gjestenes evalueringer gir oss nyttig informasjon fremover. Kundemedvirkning er alltid avgj?rende for hvordan vi utvikler tjenestene v?re videre, forteller Begby.
I k?ringen Costumer Coice Awards gir Apollo utmerkelser til de hotellene som har f?tt best tilbakemeldinger av reiseselskapets egne kunder. Utmerkelsen er delt opp i gull, s?lv og bronse. Reisende kan se vinnerne p? Apollo sine nettsider, og eventuelt velge hotell deretter.
Apollo er Norges nest st?rste turoperat?rer med 360 000 passasjerer ?rlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni.
Selskapet ble k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014 . Apollo Reiser tilh?rer den nordiske delen av konsernet som heter Kuoni Nordic og inkluderer turoperat?rene Apollo, Falk Lauritzen, Krone Golf, Golf Plaisir og Lime Travel, samt flyselskapet Novair.
Kuoni Nordic har n?rmere 900 medarbeidere og totalt 1.000 000 reisende til reisem?l over hele verden. I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. I 2012
omsatte Apollo Norge for 2,3 milliarder kroner.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy