Foto

SkiStar AB: Sunn start p? det nye ?ret i skibakken

Karbon blir kun brukt p? det beste av det beste, og er synonymt med h?y kvalitet, ytelse og innovasjon. Siden karbon klart deler mange av de samme synonymene som Jura gj?r, var det p? sin plass ? montere et h?ndlaget frontdeksel av dette moderne materialet p? den allerede flotte J9.3 TFT.
Det geniale betjeningssystemet p? Impressa J9.3 One Touch TFT kunne ikke v?rt enklere eller mer intuituvt: Bruk roteringshjulet og bla gjennom bilder av de forskjellige kaffespesialitetene tilgjengelig, trykk p? knappen, len deg tilbake og nyt smaken. Vi tar det som en selvf?lge at one touch kaffemaskiner lager hele spekteret kun ved et tastetrykk, fra latte macchiato til ristretto, uten at du trenger ? flytte p? koppen.
Ser du etter en maskin som virkelig skiller seg ut, og som oppfyller alle dine forventninger n?r det kommer til design, kvalitet og prestasjon – er dette maskinen for deg.

For ytterligere opplysninger eller illustrasjoner, kontakt gjerne Country Manager Kathrine Resch-Knudsen p? telefon 22 06 29 90 / 99 09 19 93
Eneimport?r for JURA i Norge er Black Cat Kaffe og Tehus AS i Oslo. Modellene selges i en rekke interi?r- , kj?kken- og spesialforretninger over hele landet. For informasjon om forhandlere, sjekk www.blackcat.jura.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy