Foto

M?t Impressa J9.3 TFT i matt svart med karbondeksel

WANG Toppidrett tilbyr generell og spesiell studiekompetanse og kan vise til sv?rt gode gjennomsnittskarakterer og h?y gjennomf?ringsprosent. Wang Toppidrett er perfekt for deg som ?nsker ? kombinere toppidrett med utdanning. Wang har egen kampsportlinje.
WANG Toppidrett startet i 2011 en Kampidretts- satsning p? tvers av v?re fire toppidrettsgymnas i samarbeid med Norges Kampsportforbund, Norges Bokseforbund, Norges Kickboksing- forbund og Norges Judoforbund. Fra 2013 ble ogs? Norges Bryteforbund med i dette samarbeid.
Vi har trenere med b?de kampidrettserfaring og bred kunnskap innen idrett generelt. Vi prioriterer tydelige satsningsomr?der for basistrening innen kampidrett hvor elevene f?r trening med h?y kvalitet samt tett oppf?lging med ca. 6-11 elever per trener. Vi har et tett samarbeid med alle kampidrettenes toppidrettsavdelinger. Vi benytter oss ogs? av Olympiatoppens ekspertise, blant annen innen ern?ring og idrettsmedisin.
Satsningsomr?der
WANG Toppidrett Kampidrett har definerte satsningsomr?der innen kampidrett som er i samsvar med OLT?s utviklingsfi losofi og utviklingstrappene fra de enkelte s?rforbund. Tilsammen f?r elevene mellom 300 og 400 ti-mer med trening per ?r i tillegg til egne klubb og landslagstreninger. De fl este klubber kan tilby veldig god s?ridrettslig trening, boksing, kickboksing, bry- ting, taekwondo, karate, judo etc. Det som ofte mangler er det fysiske grunnlaget for en karriere p? landslag som senior. Alle idretter stiller krav til styrke, utholdenhet, hurtighet, koordinasjon etc. Det samme gjelder alle kampidretter. Les mer
Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy