Foto

Ikoniske svenske kraner tilbake i produksjon: FM Mattsson Rogen 1950

Photowall lanserer High Above ? en grafisk fantasifull tapetkolleksjon fra det nederlandske designstudioet Lilesadi. Kolleksjonen er inspirert av grafiske strukturer og ville dyr i karrige fjellandskap.
Fjelltopper skapt av trekanter, bj?rner p? vandring, skybrudd over b?lgende daler og en ensom ulv p? tur i bratte fjell. Lilesadis kolleksjon er et kontrastrikt m?te mellom det harde og det myke. Inspirasjonen kommer fra dyr og natur.
? Til denne kolleksjonen har vi latt oss inspirere av naturens fjell og daler og de mystiske dyrene som befinner seg der ? for eksempel bj?rn og ulv. Dette har resultert i fire motiver som hver for seg er en unik skildring av samme tema. Motivet som har gitt hele kolleksjonen navn ? High Above ? er en personlig favoritt. Det er svart, hvitt og minimalistisk ? samtidig som det er mykt og poetisk, sier Dinah Smutny, designer og gründer, Lilesadi.
Lilesadi ble grunnlagt i 2011 av s?strene Dinah og Sarah Smutny. Abstrakte, grafiske former med en leken vri er noe som kjennetegner deres unike stil godt. En leken kreativitet basert p? lyst og glede.
? En stor drivkraft for oss er kj?rligheten til m?nstre og materialer samt ? skape produkter som mennesker kan relatere seg til. Med produktene v?re kan et lite stykke poesi bli en naturlig del av ethvert hjem, sier Sarah Smutny, markedsansvarlig og gründer, Lilesadi.
High Above f?s eksklusivt hos Photowall. Kolleksjonen best?r av fire minimalistisk spennende motiver og kan bestilles som m?ltilpasset fototapet for 347 NOK per kvadratmeter.
Om Photowall

Photowall produserer kundetilpassede fototapeter, tapeter og lerretsbilder. Sammen med dyktige fotografer, illustrat?rer og designere fra hele verden skaper vi inspirerende og unik veggdekor. Vi tilbyr skreddersydde tapeter og lerretsbilder fra et stort sortiment og gir deg muligheten til ? skape ditt helt personlige uttrykk.
Photowall arbeider med lisensierte varemerker og er offisiell partner for Star Wars, Disney, Modesty Blaise mfl. Vi bruker det siste innen digital trykkteknikk og med godt innarbeidede rutiner garanterer vi kvalitet og presisjon p? alle v?re produkter. www.photowall.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy