Foto

Endelig er den her: Utviklingstrapp Karate

Endelig er den her: Utviklingstrapp Karate
21-01-2014 11:00 Silva Norway I 20 ?r har varumärket Silva haft försäljning via distributör i Norge. Fr?n och med 2014 tar Silva själva greppet om den norska sport- och outdoormarknaden och satsar offensivt med egen säljk?r. Norge är sedan l?ngt tillbaka en av Silvas viktigaste marknader och snart även en del av Silvas hemmamarknad.

I 20 ?r har varumärket Silva haft försäljning via distributör i Norge. Fr?n och med 2014 tar Silva själva greppet om den norska sport- och outdoormarknaden och satsar offensivt med egen säljk?r. Norge är sedan l?ngt tillbaka en av Silvas viktigaste marknader och snart även en del av Silvas hemmamarknad.
Silva har under m?nga decennier varit en naturlig del av det norska sport- och outdoorlivet. Med utrustning av hög kvalitet som gett möjligheter, säkerhet och frihet i naturen har Silva under ?ren bidragit till stora och sm? äventyr i Norges vackra skogar och naturmiljöer.
– Vi är ett starkt nordiskt varumärke med svenskt ursprung. V?ra produkter är utvecklade i Norden för att klara de tuffa p?frestningar som naturen och klimatet innebär. Att nu inkludera Norge i v?r hemmamarknad känns helt naturligt, säger Patrik Elfwing, VD p? Silva. Varumärket Silva är mycket starkt i Norge, n?got som Silva Norge har varit med och byggt upp. Därmed har de ocks? lagt en fin och stabil grund för den fortsatta utvecklingen av v?rt varumärke i Norge.
Som ett led i en l?ngsiktig strategi om en utökad satsning och egen säljk?r p? den nordiska marknaden tar Silva Sweden AB över distributionen av b?de Silva- och Gerberprodukter i Norge fr?n och med 1 januari 2014. Den norska säljk?ren kommer i stort sett att vara intakt efter ?rsskiftet. Att beh?lla och fortsätta arbeta med säljare som redan är etablerade och som känner b?de marknaden, ?terförsäljarna och slutkonsumenten är jätteviktigt.
– ?Siden v?r salgsavdeling n? blir en del av det svenske moderselskapet, kommer vi til ? kunne dra fordel av den sterke organisasjonen som Silva har, og dermed bli en enda tydeligere og sterkere akt?r i Norge? säger Siv Andersen, nuvarande daglig leder p? Silva Norge AS. ?Som et ytterligere leddi satsningen p? det norske markedet har vi n? inng?tt en avtale med det norske skiforbundet, som inneb?rer at ut?vere p? regionslaga/Team Veidekke, benytter Silva hodelykter under sin trening. Dette er selvf?lgelig sv?rt viktig for oss, b?de varemerkemessig og for fremtidig produktutvikling?, säger Siv Andersen.

A to już wiesz?  Nytt makro-objektiv i Touit-serien fra Zeiss

Sedan 1933 utvecklar och säljer Silva tillbehör till sport- och outdooraktiviteter. Fokusomr?dena är löpning, längdskid?kning, cykling, orientering och friluftsliv. Silvas produkter kännetecknas av hög teknisk funktionalitet och innovativ design. Produkterna utvecklas i Sverige med en design och konstruktion som är anpassad för att klara de tuffa p?frestningar som det nordiska vädret och klimatet innebär. Sedan 2011 ägs Silva av Karnell. Läs mer p? www.silva.se.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy